למישהו יש מושג מה זה seitan? אני יודע שזה 'תחליף בשר', אבל האם יש לזה שם בעברית? תודה
M malkishur New member 14/12/06 #1 למישהו יש מושג מה זה seitan? אני יודע שזה 'תחליף בשר', אבל האם יש לזה שם בעברית? תודה
T TheFinalCut New member 15/12/06 #2 סייטן = תמצית חלבון דגניים יצא לי לאכול מאכלי סייטן רק מס' בודד של פעמיים, אבל זה היה מדהים. זה כמו טופו, רק שמקור החלבון מדגניים ולא מסויה.
סייטן = תמצית חלבון דגניים יצא לי לאכול מאכלי סייטן רק מס' בודד של פעמיים, אבל זה היה מדהים. זה כמו טופו, רק שמקור החלבון מדגניים ולא מסויה.
ה האדם הפשוט New member 23/12/06 #3 ממתי מזון צמחי הוא תחליף לבשר? בשר הוא התחליף למזון הצמחי ובעוד כמה עשורים כולם יחזרו למקור ויפסיקו לאכול את התחליף הזוועתי למזון הצמחי
ממתי מזון צמחי הוא תחליף לבשר? בשר הוא התחליף למזון הצמחי ובעוד כמה עשורים כולם יחזרו למקור ויפסיקו לאכול את התחליף הזוועתי למזון הצמחי
A ailag New member 24/12/06 #4 אם הוא מנסה לחקות בשר, למשל אם יש לך מאכל סויה בצורת מאכל בשרי אז כן, מנסים לחקות את הבשר. וכבר דנו פה בכך שהאדם הוא אוכל-כל, ולא בהכרח צמחוני בטבעו. (לדעתי לא רלוונטי בכלל לדבר על "המקור" או על האדם כחיה)
אם הוא מנסה לחקות בשר, למשל אם יש לך מאכל סויה בצורת מאכל בשרי אז כן, מנסים לחקות את הבשר. וכבר דנו פה בכך שהאדם הוא אוכל-כל, ולא בהכרח צמחוני בטבעו. (לדעתי לא רלוונטי בכלל לדבר על "המקור" או על האדם כחיה)