למישהו יש מושג מי מייצר או מייבא את התרופה הזאת נגד מחסור בנתרן?

דורי 1981

Well-known member
SODIUM CHLORID TABL. אמא שלי זקוקה לה בדחיפות. במכבי פארם ובסופר פארם טוענים שלא נשאר יותר בכלל במלאי, בשום סניף.

דורי 1981

Well-known member
ביקשתי מהרופאה. בינתיים אין אלטרנטיבה ראויה, פשוט להגביר את המזונות המלוחים. במקביל, אהיה בקרוב במכבי פארם ואבקש את שם החברה לצורך בירורים. בעבר עשיתי את זה לגבי תרופה אחרת- והשגתי אותה.

דורי 1981

Well-known member
למה לחכות עד שתזדמן לסניף? ברר בטלפון.
לא זאת הסיטואציה. כתבו לי במייל שהתרופה לא במלאי למרות שבאינטרנט רשום אחרת. אין לי מושג מי היצרן, כי לדבריהם מקור התקלה בחברה.

נערך לאחרונה ב:

סתם מבקרת

Active member
אני רואה שיש כדורים במינונים שונים. כדורים 500מ"ג שראיתי באינטרנט מיוצרים ע"י ויטאמד. החברה בחולון.
עשה חיפוש באינטרנט על הכדורים במינון שאמא שלך צריכה ואני בטוחה שתמצא מי מייצר. חפש בתמונות ונסה לזהות מי היצרן. קצת תושיה והשקעה ותמצא.
בהצלחה.

amub

Active member
תנסה בבתי מרקחת פרטיים.
עצה טובה. לגבי תשלום מלא, תלוי. אם יש מרשם וזה בית מרקחת פרטי בהסדר עם קופ"ח התשלום יהיה כמו בקופ"ח.
@דורי 1981 - תבדוק באתר של מכבי אילו בתי מרקחת פרטיים בעיר מגוריך בהסדר ותתקשר אליהם.

דורי 1981

Well-known member
עצה טובה. לגבי תשלום מלא, תלוי. אם יש מרשם וזה בית מרקחת פרטי בהסדר עם קופ"ח התשלום יהיה כמו בקופ"ח.
@דורי 1981 - תבדוק באתר של מכבי אילו בתי מרקחת פרטיים בעיר מגוריך בהסדר ותתקשר אליהם.
במכבי פארם השל"ה בתל-אביב בדקו שוב והזמינו אותם עבורי, אחרי שביררתי מול היצרן ולדבריהם הם חידשו את האספקה לבתי המרקחת. אמרו לי שכנראה עד יום שישי אקבל הודעה שזה מוכן.

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member
בינתיים אמא שלי הספיקה כמעט ליפול. כדור חדש נגד פריחה הרדים אותה וגרם לה לטשטוש. הרופאה לא זמינה (כנראה בחופשה) ובהתייעצות איתה, החלטתי שאני מוציא את הכדור המסוכן הזה מהמחזור.

דורי 1981

Well-known member
עד מתי לחכות עם בירור סטטוס ההזמנה? הכדור הוזמן ביום שלישי ואנחנו בשבת.

amub

Active member
תתקשר מחר ותשאל. יכול להיות שמענה טלפוני מוגבל לשעות מסויימות.
בעיר שלי זה 14:00-16:00.

דורי 1981

Well-known member
הגעתי לשם כי הייתי צריך תרופות שלי. אין צפי שזה יגיע בקרוב, ההזמנה בתוקף.

amub

Active member
אני מבין שזאת תרופה בהכנה רוקחית. זה מה שכתוב באתר מכבי לגבי זה ומדובר שם בכלל בפניה לסופר פארם, לא מכבי פארם.
נסה לברר בסופר פארם.

למעלה