למישהו יש מושג מה הסרטים האהובים על אדוארד ?
מ מיצי007 New member 25/5/03 #2 אההה לא ממש... זה חלק מהקטע שהוא שומר על הפרטיות שלו בקנאות. אבל לפי מה שאני יודעת,הוא אהב את רוצחים מלידה,את ספרות זולה,את נהג מונית,כלבי אשמורת...יש עוד אתה עוד רוצה עוד
אההה לא ממש... זה חלק מהקטע שהוא שומר על הפרטיות שלו בקנאות. אבל לפי מה שאני יודעת,הוא אהב את רוצחים מלידה,את ספרות זולה,את נהג מונית,כלבי אשמורת...יש עוד אתה עוד רוצה עוד
י יעל אוריילי New member 26/5/03 #3 שאלה לי אלייך מיצי... אני פשוט כבר פה ואין לי כוח לעבור לפורום 'סרטים'...שלך. אז... יש הבדל בין רוצחים מלידה לרוצחים מלידה גרסת הבמאי ?? כי אני ראיתי רק את גירסת הבמאי...
שאלה לי אלייך מיצי... אני פשוט כבר פה ואין לי כוח לעבור לפורום 'סרטים'...שלך. אז... יש הבדל בין רוצחים מלידה לרוצחים מלידה גרסת הבמאי ?? כי אני ראיתי רק את גירסת הבמאי...
מ מיצי007 New member 26/5/03 #5 בטח../images/Emo70.gif גרסת הבמאי היא לא מצונזרת והיא הרבה יותר ארוכה.
מ מיצי007 New member 26/5/03 #6 יש לי ממקור מוסמך ממנו פשוט שאני מנסה להיזכר בסרטים שהוא תמיד דיבר עליהם... אבל זה בינתיים אם יעלה לי עוד אני אגיד לך
יש לי ממקור מוסמך ממנו פשוט שאני מנסה להיזכר בסרטים שהוא תמיד דיבר עליהם... אבל זה בינתיים אם יעלה לי עוד אני אגיד לך
S swirrrly New member 26/5/03 #8 הוא גם אוהב סרטים ישנים, לא? ../images/Emo118.gif הרי גם עליהם הוא מדבר, ובהשראתם הוא עשה את "לשמור אמונים".....
הוא גם אוהב סרטים ישנים, לא? ../images/Emo118.gif הרי גם עליהם הוא מדבר, ובהשראתם הוא עשה את "לשמור אמונים".....
מ מיצי007 New member 26/5/03 #10 כן...ברור... אבל אני לא זוכרת איזה בדיוק. וברור שהוא אוהב סרטי ספייק לי,איך לא
W WxHxNx New member 26/5/03 #11 נתתם הגדרות מאוד כלליות "סרטים ישנים" "סרטים של ספייק לי" בכל אופן תודה
מ מיצי007 New member 26/5/03 #12 את סרטי ספייק לי הוא אמר שהוא אוהב הכל סרטים ישנים הכוונה לחשמלית ושמה תשוקה,מה שאמרתי גם מקודם-נהג מונית,כלבי אשמורת,תינוקה של רוזמרי וכו'.... אמרתי לך אני אזכר אני מבטיחה להגיד אותם כאן
את סרטי ספייק לי הוא אמר שהוא אוהב הכל סרטים ישנים הכוונה לחשמלית ושמה תשוקה,מה שאמרתי גם מקודם-נהג מונית,כלבי אשמורת,תינוקה של רוזמרי וכו'.... אמרתי לך אני אזכר אני מבטיחה להגיד אותם כאן