למישהו יש מושג

למישהו יש מושג../images/Emo35.gif

איך קוראים לנרגילה הזאת.. אני זוכרת שפעם אמרו לי תשם של זה.. ואין לי מושג!!!... תודה מראש

וסתם רציתי לשתף...

עברתי מקודם על תמונות, וראיתי את זאתי, החדר שלי, עוד בתקופה שהיו 2 נרגילות... עכשיו זה נישאר נרגילה אחת ובאנג
... אולי יותר מאוחר אני יצלם אותו.. כולכך יפה, ומושלם...גרררר

וואקה

New member
את לא מתפתחת טכנולוגית,

שתי נרגילות אלה נראות כמו הנרגילות הכי פשוטות מהחנות, אני לעומת זאת לקחתי צינור של מזגן, הוספתי לו את ההתחלה והסוף של הצינור המקורי, לקחתי מפצל של צינורות השקייה(גינון) ועכשיו אני יכול לעשן עם שתי צינורות ואפילו שלושה או ארבעה, פלוס יש לי מחבר בין צינור לצינור שאיתו מעשנים בלי צינור, טוב להליכה בחוף כשהולכים עם הנרגילה. כמו כן הכד צבוע בצבעי אש מלמטה, אך עדיין שקוף, הראש בנוי בצורה טיפה שונה ולגוף מודבקות מטבעות טורקיות.

sgold666

New member
יש לי כזאת ../images/Emo13.gif

או נרגילת כיס או באנגילה לזה התכוונת?

Runaway Train

New member
גם לי יש כזאת..*שאלה*

קצת הסבר על איך אני לעזאזל אמורה להשתמש בה (??) אין לי ראש לזה...אני יכולה לקחת ראש רגיל של נרגילה?

בלגאנים

New member
לזאת שהעלתה את התמונות

את שמה נרגילה ותולה את מה שתלוי לך על הקיר? איך זה מסתדר

lizard

New member
פיציגילה?

זה מה שקורה כשמשאירים את אבאנרגילה ואמאנרגילה לבד נולדת פיציגילה.

The Sandman

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני אישית חושב שזה באנגילה אבל לא יודע.. יש יל גם שאלה אולי חלקם יוכלו לעזור.. יש כזה דבר שניראה כמו פקק (של יין לא של בקבוק רק שחור ובלי חורים) ובפקק תקוע מלעלה צינור אחד דק ומין כזה ניראה כמו פייפ או מבחנה ואתה יכול לשים את זה על בקבוקים עכשיו מה זה?!?!!? זה באנגילה? דרך אגב אני חדש פה
(עוד אחד מפורום סמים קלים) קוראים אותי בישראל רוני

lizard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה נשמע כמו פורר (התרגום הוא משפך) לברים. מוזגים דרך זה את המשקה. לפחות ככה זה נראה לי חחח

למעלה