למישהו יש מושג...

igor621

New member
למישהו יש מושג...

איך קוראים לרמיקס שעשו לשיר של מייקל wanna be startin somethin שיש אותו אכשיו הרבה במועדונים שיש שם בעיקר תמישפט הזה:Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa

HOT4Umichael

New member
ברור........

שלא
חחחחחחחחח סתם סתם...את תסקלי אותי עכשיו... אבל תוכלס תוכלס....הוא הכי שווה שם והכי מגיע לו לנצח !! הוא נורא מזכיר לי את מייקל עם הקול הגבוה והעדין שלו..משו מטורף.... תימני חמוג'................... קיצר תצביעו באמת.. (תצביעו גם בשבילי באמא ש'לכם...) שבוע טוב

VAMPhantom

New member
סתם שאלונת...

מה שאני עשיתי בעבר זה נצל"וש לטענתכם, וזה שלא עניתם לו ישירות לבחור, במקום זאת הזכרת את נושא ה"כוכב-נולד" זה לא נצלו"ש, נכון?!;) סתם... פשוט לרגע, חשבתי לעצמי... האם רק אני רואה פה ת'עניינים בצורה מעוותת ולא ישרה?!

pulpula

New member
אתה מתכוון לשרשור של איריסושקה?

כאילו הלו? מה יש להסביר?? ההוא היה שרשור שלם על חזרתה של איריס ה-מנהלת של הפורום הזה, ואילו השאלה המאוד לא מעיינת הזאת היא סתם שאלה שבכלל לא מצריכה שרשור חדש. נראה לי שאם אנשים פה ישתמשו קצת יותר בשכלם (אם יש) הם יבינו מה מצריך שרשור חדש ומה לא, וזה ממש לא.אז עעעטוץ'

g a g a

New member
בועז../images/Emo99.gif כמובן שהצבענו לו../images/Emo99.gif

איזה זמרררררר
אם הוא לא זוכה בגמר, אני מפגינה מול הבית של מרינה AKA ממ"ב
היא כזאת מעצבנתתתתתת

איכס הצבעתי שלומי

הוא הזמר הכי שווה שם הן מבחינת מראה והן מבחינת פרפורמנס- הוא יודע לתת שואו, לשיר שקט וגם לצעוק שצריך. בועז מרדים את השועלים, תמיד בוחר שירים הזויים על גלגלים ונמלים או שירי תימן של אחינועם ניני ויש לו אף גרזן+ אין לו שואו בשיט הוא תמיד יושב או עומד ולא זז, איזה מן זמר זה? גם אם הוא יזכה לא ילך לו טוב בהופעות, אנשים ישתעממו ומהר ירדו ממנו.

g a g a

New member
שלומי מחיבנת מראה לוקח, אין ספק.

אבל מבחינת הקול
הוא כ"כ ייחודי ויפה. הוא שר כ"כ נקי
קול פעמונים פר אקסלנס
ואני אצטט מישהי חכמה שאמרה "קול כזה לא מותיר שום ברירה אלא להתפעם". אני מאחלת לו שיצליח כי הוא באמת מצליח לרגש בכל הופעה. לגבי שלומי - הוא נולד להיות על הבמה לדעתי. אבל מבחינת מי מרגש אותי בכל תכנית ואיזה קול עושה לי את זה, התשובה היא חד משמעית : בועז

g a g a

New member
*מבחינת

ושברתי שיא אישי. כתבתי זיליון פעם את המילה "מבחינת". כל הכבוד לי.

Different Freak

New member
Rihanna עם סולו גיטרה שלי =)

התחשק לי לקחת שיר פופ תמים ולהפוך אותו פושע (מוכר למישהו...?) אז הנה, Umbrella המפורסם עם גיטרה לאורך כל השיר, וידאו שלי =) http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1826500

g a g a

New member
"שבדיותתתתתתת" ../images/Emo6.gif

ואהבתי את התוספת שלך לשיר! [הדי מאוס יש לציין
]

HOT4Umichael

New member
נחמד לאללה נתו'ש...

אהבתי את הדקה השניה.. (2:00-3:50) :):) אתה עובד שם עם פנטטוני נכון?!

למעלה