למישהו יש מושג

למישהו יש מושג

מאיפה אני יכול לקבל סוס?כאילו.יש את כל האירגונים האלה שמחלקים כלבים חינם למי שרוצה לאמץ.השאלה היא.האם יש מקום שבו אני יכול לאמץ סוס?אני לא מדבר על סוסים שכבר לא ראויים לרכיבה.תודה מראש

popi199

New member
הסוסים לאימוץ

אלו סוסים שיש להם טראומות פיזיות או נפשיות שלפעמים בלתי הפיכות. הרבה פעמים אתה תצטרך לשלם לוטרינר או מאלף ע"מ לתקן נזקים ישנים. אלו שיכולים להיות עדיין סוסי רכיבה יוכלו להיות לרכיבה קלה בלבד. בעקרון אפשר לפנות לצב"ח או לכל מתקן אחר שמציל סוסים מהתעללות. אני משערת שכל ארגון ירצה לראות שיש לך אמצעיים כלכליים ואורווה מסודרת לפני שיימסרו לך את הסוס.

מאלף סוסים יש לי בחינם

אמצעים כלכלים יש לי גם.אורווה יש לי גם.אנחנו מחזיקים כבר שתי סוסים.נראה לי שכבר עדיף לקנות סוס מאשר לקחת מאיזה אירגון.אבל כדאי לבדוק.אני גולש מפלאפון.אז אין לי גישה לרוב האתרים.אפשר בבקשה לקבל הפניה.כאילו.איזה מספר טלפון של אירגונים או בתל אביב או בירושלים שמוסרים סוסים לאימוץ?

Mad Horse

New member
למה שמישהו ייתן

לך סוס לך תקנה ואם לך די כסף לקנות אז אתה רוצה לתחמן אנשים בשביל שתשעבד את החיה הזאת או שזה יהיה לך רק שיגעון חולף ואז תכנס לתסבוכות והסוף שלו יהיה מר יותר ממה שהוא היה על אנשים כמוך נאמר שלום שלום ואל תבוא לי בחלום

למעלה