למישהו יש מושג....

24 ברבלה

New member
למישהו יש מושג....

היכן ניתן למכור פיאה? אני מניחה שניתן למכור אותה רק בחצי מחיר אבל זה גם משהו כי כל כך כואב לי על ההוצאה המיותרת הזאת שבסוף שמתי אותה רק פעם אחת! וגם אז הרגשתי מזוייפת, זה הציק לי ובכלל בכלל לא היה שווה את כול ההשקעה הכספית הענקית הזאת! אז אם למישהו יש רעיון או שמע על מקום שקונה פיאות אשמח לתגובות...

24 ברבלה

New member
תודה חמדתי הוספתי שם הודעה...

לא שנראה לי שמישהו ייתקשר... אבל נראה..

ihovav

New member
נכנסתי להודעה שפירסמת,

אם יש לך אפשרות, כדאי מאוד להוסיף תמונה. (אני מכרתי מקרר דרך האתר הזה. חשוב להקפיץ כל יום את ההודעה שלך שם). הפיאה שלך מתאימה לאוכלוסיה דתית - חרדית? אולי שווה לתלות מודעות גם באיזורים שלהם...

yiska11

New member
או שאת פשוט יכולה ללכת לחנות פיאות

בבני ברק או משהו כזה. בטוח יהיה לזה ביקוש שם או שלפחות הם ידעו מה אפשר לעשות

24 ברבלה

New member
שכחתי לתאר אותה...

איזה מעאפנה... יש אפשרות להוסיף פרטים למודעה עצמה? ומה זאת אומרת להקפיץ כול יום? איך עושים את זה? אנסה לתלות גם מודעות, זה רעיון טוב השאלה היא מה הקרטריונים לפיאה חרדית?

ihovav

New member
יש לך סיסמא ומס' הודעה

או משהו כזה שקיבלת כשכתבת את ההודעה הזאת. פשוט תיכנסי בעזרתם כל יום להודעה כאילו כדי לעדכן פרטים, גם אם את לא משנה כלום בםרטי ההודעה, ההודעה תוקץ למעלה ותאריך הפרסום ישתנה. בפעם הראשונה שאת עושה את זה תשני באמת את הפרטים ותוסיפי את מה ששכחת לכתוב. באותה הזדמנות מומלץ להוסיף תמונה. (אם תוסיפי תמונה, נוכל גם לראות את הפיאה ולהגיד לך אם היא נראית מתאימה לציבור הדתי-חרדי...) יש לך מצלמה דיגיטלית? אם כן - מומלץ מאוד! תתלי הודעה לא רק בבני ברק, בהרבה ערים יש מקומות עם ריכוז של חרדים... (לא לשכוח בראש המודעה לכתוב: בס"ד...
)

ihovav

New member
../images/Emo13.gif

(בס"ד בא להחליף את ה- בע"ה, דף שיש עליו בס"ד - מותר לפי הדת לזרוק אותו אח"כ לפח, דף עם בע"ה - אסור... נראה לי שהדף הנ"ל יזרק לפח בסוף, לא?...)

למעלה