למישהו יש מידע על הטיול ללוויתנים בארגנטינה?

galgoool

New member
למישהו יש מידע על הטיול ללוויתנים בארגנטינה?

שמעתי שהעונה היא נובמבר-דצמבר אם מישהו היה בטיול ויש לו פרטים על הזמנים, דרכי הגעה, טיפים וכו'- אני אשמח. ואם מישהו נוחת בצ'ילה בסביבות ה-8.12 ובא לו לצאת לטיול הזה-שיפנה אלי:)

jinji0

New member
סליחה אפשר לעזור ../images/Emo3.gif

מצחייייק, בקצב הזה אנחנו עוד נמשיך להיתקל בדרום אמריקה...
בכל אופן בדקתי על עניין הלוויתנים של PUERTO MADRYN. אני מתכתב בימים האחרונים אם אחת החברות שמציעות שם טיולים ואכסניות, מבחינתם זה עד דצמבר (כמו שאמרת) לא נראה לי שאפשר להוציא מהם תאריך עזיבה מדוייק
בכל אופן אני נוחת ב-26 לנובמבר וכבר למחרת כנראה נוסע לשם.. מיד לאחר מכן ממשיך לאושוואיה לשחק קצת בשלג...
נדב.

galgoool

New member
../images/Emo6.gif

זהו, אני קצת מפחדת שאני אסע עד לשם לבדי ובסוף אגלה שכבר שיחררו את ווילי.... אמרו לי שזה עד סוף דצמבר אבל קראתי ב"למטייל" שכבר בסוף נובמבר זה ריסקי.

jinji0

New member
זה גם מה שאני שמעתי...

תיהי בקשר בFACEBOOK ואני אגיד לך בסוף נובמבר אם הספקתי ומה הסיכויים שלך. (Nadav Ofir - [email protected])

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

את הלויתנים רואים באיזור שנקרא פנינסולה ולדס שנמצא בקירוב לעיר פוארטו מדרין (ארגנטינה), אל העיר אפשר להגיע באוטובוס או אוירון(מגיע לטרוויל מעט דרומית למדרין). הלויתנים מתחילים לעזוב באיזור סופ דצמבר כך שיש למהר אם אתה רוצה להספיק לראות אותם. אשמח לראות אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

d a v i d k a

New member
גם אם תפספסי את הלוויתנים, זה לא נורא

יש הרבה חיות אחרות ולא פחות (אם לא יותר) מעניינות כאן תוכלי לראות על מה אני מדבר. תעשי חיים.

למעלה