למישהו יש מתכון לקציצות במטבוחה ,של שירה ממאסטר שף ?

שרי 55510

New member
למישהו יש מתכון לקציצות במטבוחה ,של שירה ממאסטר שף ?

יש מישהו שהספיק לרשום את המתכון ?
(במתכון שהביאו באתר מאקו ,חסרים שם מצרכים.)
 

Maldini Girl

New member
אין לי את המתכון, אבל בדר"כ יום אחרי השידור הם מעלים את הפרק

למאקו... נסי לעקוב אחריו.
&nbsp
האמת שאני פשוט לא מאמינה. כשהיא הכינה את הקציצות נזכרתי בזה שלפני כמה עונות השופטים הכריזו שהם לא רוצים לראות קציצות יותר. ואיכשהו אני פשוט לא מאמינה שזה באמת היה עד כדי כך טעים כמו שהם אמרו והתמוגגו.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה את לא מאמינה, ראית את שאר המנות ?

אחת הכינה גיבאץ', אחת קציצות, אחד פסטה ואחד פולנטה, אחלא חצי גמר.

לגמר הם יכינו סנדביץ' עם גבינ"צ.

בעונות קודמות אני לא בטוח שזה היה מעביר אותם את האודישן.
 

רוני1955

Active member
אז זה לא רק אני.

העונה הזו נראית ברמה מאד נמוכה יחסית. עם כל הכבוד, היתה התלהבות מאד מאולצת מהפולנטה ומסביצ'ה עם אבוקדו.
 

mykal

New member
בקשר לטעם אין

לנו הצופים מושג, רק מה שהם אומרים,
אבל נראה לי שמה שהם עמדו על כך השנה--
זה בחידושים שבצירופי חומרים--
הם התיחסו לזה גם בארבעת המנות של חצי הגמר.
אני פחות זוכרת מה היו החידושים אצל שירה וסופי.
אבל טום חיבר בין דג לבין דיסת אורז, והצירוף הזה היה טעים לשופטים ומענין.
וביטון לקח דג וצירף לו אבוקדו צלוי וחי וזה היה מענין וטעים להם.
הם לאורך כל העונה חיפשו קשרים וצירופי אוכל.

אגב--היה מענין הצירוף, כי כשהם אספו את חומרי הגלם הם לא
חשבו שאלה יהיו מרכיבי המנות.
כלומר פחות בדקו חכמת הבישול, כמו שבדקו יצירתיות במרכיבי חומרי הגלם במנה.
 
זו גם דעתי... מהמרים על "המנצח/ת"..?

  • הכרמיאלי, חביב ביותר - אך הוא בסגנון אבי לוי.......כבר היה לנו..
  • הבן של המסעדן....צעיר להוט וחיובי, אךהוא יצליח בזכות עצמו בחוץ..
  • המגונדרת..... לי היא קשה לעיכול מכל זווית...
  • הערומה במטבח......במקום זו שהפסידה בעונה קודמת - היא תנצח
(ו...זה לא מקרי שאני לא זוכרת את השמות של אף אחד ..)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אז, הכל זה לא מלמעלה
....
הימור....מה יש ?........... כל עוד אנ'לא שמה "שקית אורז" על אפ'חד..
 

Maldini Girl

New member
אני לא מאמינה מהסיבות שציינתי

וגם אולי, כי יש לי איזו דעה קדומה, בתור מישהי שמעולם לא מי יודע מה התחברה לקציצות, שכמה מדהימה כבר יכולה להיות קציצה כדי לגרום לכאלה קולות התענגות ולהתמוגגות כללית בקרב השופטים.
&nbsp
אני חושבת אגב שסנדוויץ' יכול להיות ארוחה מופלאה (אולי לא סנדוויץ' גבנ"צ), הוא יכול להיות מקורי ומפתיע ומצוין.
&nbsp
אבל מכיוון שלפני כמה עונות הם יצאו כנגד נושא הקציצות, איכשהו קשה לי להאמין לזה. ובכלל העונה הזאת מרגישה מאד מכוונת למתמודדים ספציפיים (שהאמת, שהיחידה שלא הרגשתי את זה לגביה הייתה סופי, והייתי בטוחה שהיא תיפול בסיבוב הזה.)
 

HEYלו

New member
חחחחח


תמצתת את הבינוניות של העונה הזאת. השופטים מנסים בכל הכוח להיתלות במנות ממוצעות כדי שהצופים בבית לא יעלו על היעדר הרמה.
מזעזע
&nbsp
 
על זה אמא שלי היתה אומרת בהונגרית:Olcsó húsnak híg a leve

ובעברית: לבשר זול יש ציר/רוטב דליל.
זה מה שמשקף את התכנית הזו ובעיקר את העונה הנוכחית.
זה לא תכנית בישול, זו תכנית בידור מכורה.
 

ornme1

New member
ונראה לי, כבר מההתחלה, שהפעם התוכנית מכורה

לכרמיאלי החביב. ישנה איזושהי התעקשות של רושפלד עליו...
לא מובנת.
היצירתי מכולם, מההתחלה, בעיני, הוא תום. וגם המקסים מכולם.

שאר המנות נראו משהו בין אילתור חובבני לארוחת שבת ממוצעת.
 

HEYלו

New member
בידור זה טוב (לחובבי הז'אנר)

אבל העונה זה על חשבון הבישול
 
למעלה