תגדירי "ללא שמן" , כאילו בכלל -בכלל לא?
אני ראיתי שיטה בערוץ האוכל, אצל שוש שטיינוביץ , שהיא מטגנת בצל עם כפית אחת של שמן, ומדובר בכמות די גדולה של בצל. מה שהיא עושה זה כך: היא טובלת מברשת בכפית אחת {מדודה} של שמן, מורחת את המברשת במחבת טפלון, מחממת מעט את השמן ומטגנת את הבצל. מדי כמה דקות היא מרטיבה את ידיה מתחת לברז ומטפטפת טיפות של מים על הבצל המיטגן, נוצר אפקט של הזהבה, כאילו שהבצל מיטגן בהרבה מאוד שמן. אני נשארתי באמת המומה מזה. לדעתי כדאי לנסות, נראה מאוד משכנע. פרט לכך יש את תרסיסי השמן, שבהם אני קבוע משתמשת, לכל דבר, החל משימון תבניות, וכלה בחביתות. יש במס' טעמים, וזה מומלץ. פרט לכך איני יודעת, צר לי.