למישהו יש ניסיון בישול בסירים "ללא שמן"?

תגדירי "ללא שמן" , כאילו בכלל -בכלל לא?

אני ראיתי שיטה בערוץ האוכל, אצל שוש שטיינוביץ , שהיא מטגנת בצל עם כפית אחת של שמן, ומדובר בכמות די גדולה של בצל. מה שהיא עושה זה כך: היא טובלת מברשת בכפית אחת {מדודה} של שמן, מורחת את המברשת במחבת טפלון, מחממת מעט את השמן ומטגנת את הבצל. מדי כמה דקות היא מרטיבה את ידיה מתחת לברז ומטפטפת טיפות של מים על הבצל המיטגן, נוצר אפקט של הזהבה, כאילו שהבצל מיטגן בהרבה מאוד שמן. אני נשארתי באמת המומה מזה. לדעתי כדאי לנסות, נראה מאוד משכנע. פרט לכך יש את תרסיסי השמן, שבהם אני קבוע משתמשת, לכל דבר, החל משימון תבניות, וכלה בחביתות. יש במס' טעמים, וזה מומלץ. פרט לכך איני יודעת, צר לי.
 

clcl

New member
אלעד... תעביר קישור לסוג הסיר, אני סקרנית

 

bigjack

New member
אני הרבה פעמים מבשל ללא שמן ../images/Emo9.gif

פשוט מחליף את השמן בשומן כבש
זה יוצא פשוט מעדן. לגבי בכלל בלי שומן אז לא ניסיתי
 

adigreen

New member
חברה, יש לפחות 2 חברות המייבאות לארץ.המחיר

גבוה פחד. מוצרי שתיהן דומים מאד. נירוסטה איכותית, הסירים בעלי תחתית כבדה. האחת ניקראת G.C.C יבוא מאיטליה. אלעד
 

clcl

New member
אלעד, האמת אפילו אם הייתי יכולה להרשות לעצמי

לא הייתי רוכשת סיר שמחירו קרוב ל- 2,000 ש"ח בשום פנים ואופן|/סדגש| ישנן דרכים אחרות שהן ניתן לבשל ללא שמן/שומן... זמינות ונגישות.
 
למעלה