למישהו יש ניסיון טוב עם קיטוריות?

davesh

New member
למישהו יש ניסיון טוב עם קיטוריות?

חשבתי לקנות קיטורית לנקיונות בבית, אבל כל הביקורות שקראתי עד עכשיו על המכשירים היו פושרות עד שליליות. בערוץ הקניות זה נראה מנקה כל-יכול. אז אמנם המכשירים שמציעים בערוצים הקניות ובקטלוגים של כרטיסי האשראי שווים לת%ת. אולי למישהו יש ניסיון מוצלח עם מכשיר טוב?

cוורנה1

New member
גם אני לתומי חשבתי לאחר הדגמות ב-TV שמדובר במוצר אטרקטיבי,שיעשה את החיים קלים יותר. לידיעתך,הקיטור הנפלט חם מאוד ויכול לגרום לכוויות. לאחר הטיפול במקום את צריכה לנקות כרגיל. לאחר נסיון ראשון בו הקיטור טפטף על הרצפה ולכלך יותר ממה שצריך, החזרנו את המכשיר וקבלנו זכוי מלא. אין כמו שימוש במטליות מיקרופייבר עם כל חומר ניקוי שאת רגילה להשתמש, הן אוגרות את כל האבק והלכלוך,אינן מעבירות ממקום למקום, והנקיון בבית הופך קל ביותר. לשטיפת רצפות,לניקוי כללי ועוד. קניתי 2 מטליות,כאשר האחת מיועדת לשטיפת הרצפות, והאחרת גזרתי לשניים(הסיבים לא מתפרקים)ומשמשים לנקיון כללי.

psa

New member
האמת וכל האמת?

בזמנו קבלנו תלושים מהעבודה וכל כך רציתי ...קניתי(הוספתי כמה שקלים..). השתמשתי בהתחלה ... ההתלהבות..... לא זוכרת מתי השתמשתי בו בשנה האחרונה (במקרה הטוב). מה שיש לי הוא מחברה ידועה . אבל יכול להיות שהוא לא מספיק חזק כמו זה שבערוץ הקניות. הקיצר.... אפשר לחיות בלעדיו....

3תיתי

New member
מכשיר מיותר ביותר

לא מנקה ביעילות גדולה יותר מכל מטלית אחרת. הרבה התעסקות איתו. צריך להמתין שהמים יתחממו. בקיצור: קיבלנו את זה שאמי קיבלה מהסתדרות המורים, והחזרנו לה. נדמה לי שעדיין יושב בבגאז' של האוטו, כבר שנתיים (למה הם לא זורקים?)

psa

New member
תיתי, משום כשהם ינקו את האוטו

יעזרו בקיטורית חחחחח אצלי נמצא בארון. תמיד ההתלהבות עושה את שלה ואח"כ מתפלאים מדוע אין לנו מקום והמינוס גדל .

3תיתי

New member
תעיפי את הזבל הזה מהבית

(את רוצה לאחסן אותו גם בבגאז'?)

rut2020

New member
רד מהעניין - לא שווה את הטרחה ולא את

המאמץ, קודם כל לא ממש מנקה - בודאי לא כמו שהם מראים בפרסומת, דבר שני כמות המים קטנה מאוד וכל הזמן צריך לרוץ ולמלא מחדש את המיכל ( זה בלבד מוציא את החשק לטרוח ולהוציא אותה מהאריזה) .

למעלה