למישהו יש ניסיון עם עבודה דרך אתר?

taltul20

New member
למישהו יש ניסיון עם עבודה דרך אתר?

יש המון אתרים שמציעים עבודה דרך האינטרנט כמו http://wfh-secureorder.com/wfh/login.cfm?skipcheck=Y מה הם רוצים ואיך עושים את זה?

ברוכה הבאה לפורום ...

מצרפת לך 2 לינקים לדיונים שהיו בנושא ... מקווה שיעזרו לך ..

owolf10

New member
ניסיון

taltul20 שלום, אני הגעתי לאתר כזה דרך מודעה בעיתון. לאחר שנכנסתי ומילאתי את הטופס המבוקש, התקשרה אלי בחורה מדהימה שהכניסה אותי לסוד העניינים, ומלווה אותי צעד צעד בבנית עסק חדש. אני עושה את העסק במשרה חלקית (אני מורה בחופשה). אין פה שום דבר מסתורי. מדובר בחברה המשווקת מוצרי תזונה וטיפוח על בסיס טבעי. רכשתי את המוצרים לצורך ירידה במשקל. כשראיתי שאכן זה עובד ואמין (ירדתי 7 ק"ג ב- 3 חודשים), החלטתי שאני מוכנה לשווק. נכון, צריך להשקיע אבל הסכום הוא מינימלי, יחסית לעסק שאת בונה, והמטרה: שתמכרי מוצר שאת אכן מאמינה בו ויודעת שהוא עובד. הגיוני לא? אם את רוצה לדעת פרטים נוספים, אשמח לתת לך. כתובת האי מייל שלי: [email protected]. השאירי טלפון להתקשרות או כתובת אחרת, ואשמח לדבר איתך ישירות. מעבר לזה, את מוזמנת לקרוא פרטים ולמלא טופס באתר הבית שלי, על פי הקישור למטה. אז להשתמע.

זאת החברה הזאת שמתחילה ב"ה"

ונגמרת ב"ף"??? לא רוצה לעשות פה פרסומת ובגלל זה לא רושמת את השם המלא. אני לא הולכת לעבוד בשום מקום שאני צריכה לקנות קודם כדי להאמין בעצמי שזה עובד. אני גם לא טובה במכירות מלכתחילה אז אין טעם להיכנס לעבודה כזאת. כל מוצר שאני צריכה לקנות אותו כדי למכור אותו, עליי לא מקובל לעבוד ככה. מי שמתאים לו/לה - בהצלחה!

owolf10

New member
אכן כן

גם אני חשבתי שמכירות לא מתאימות לי, אבל ההדרכה והתמיכה כל כך מקיפים, שלומדים. כמובן שצריך נכונות וראש פתוח, אין ניסים ונפלאות. אני דווקא מוצאת שהניסיון שבשימוש במוצרים מקנים אמינות למי שמוכר. אחרת למה את ממליצה למישהו אחר להוציא כסף על משהו שלא ניסית? בכל אופן, אמא בריבוע, האופציה הזו תמיד נשארת פתוחה, אם תשני את דעתך, ובהצלחה במה שתבחרי כמתאים לך.

החברה שמתחילה ב-C

אמא בריבוע שלום, אני יכולה להציע לך עבודה ללא השקעה כספית ברכישת מלאי! ללא מסעי שכנוע! התוכנית שונה לגמרי מהרבלייף. אני גם מכירה משהו שנתקע עם מלאי. אצלינו יש הדרכה צמודה ועזרה של כל חברי הארגון להצלחת האחר בארגון גם אם הוא לא בדאון ליין שלו. זו לא תוכנית MLM רגילה!!! לפרטים נוספים ויצירת קשר כנסי לקישור מטה. בהצלחה, נורמה תבור

למעלה