למישהו יש נסיון בצביעת קיר שכזה?

adul

New member
למישהו יש נסיון בצביעת קיר שכזה?

באיזה טכניקה משתמשים כדי להשיג את המראה הזה לקיר? תודה

uvls

New member
זה טיח פיגמנטי

אם אני רואה נכון. קצת קטן לי בשביל לזהות איזה גימור, אבל ביקור קצר בחנות עם דוגמאות טיח יעלה אותך על דרך המלך. אחת האפשרויות - פיינט מג'יק. אבל יש עוד הרבה. ניתן ליישם לבד עם קורטוב של נחישות שבוע טוב

adul

New member
לא הבנתי אותך

אני מרגיש שאתה כותב ברמזים
תוכ להגיד מה רצוי לבקש בחנות?ובאיזה חנות? תודה

uvls

New member
ביאורים

אופס. זה קורה לי לפעמים. טיח פיגמנטי / שליכט צבעוני זה סוג של טיח מגוון הניתן ליישום בכמה וכמה טקסטורות, בהתאם למרכיבי התערובת, גודל האגרגטים (רסיסי האבן שבתערובת) וצורת היישום (העבודה עם השפכטל הזה...נו...ברח לי השם). בכל מקרה, העבודה איתו דומה לעבודה עם טיח לבן, השלב שלפי הצבע בפנים הבית, והשכבה המתקבלת היא בעובי של כמה מילמיטרים עד סנטימטר ויותר. איפה לחפש - יש לא מעט חנויות שמוכרות טיח פיגמנטי. באתר של פיינט מג'יק, זה שהכנסתי להודעה הקודמת, תוכלי למצוא רשימת סניפים בהם תוכלי לראות דוגמאות של צבעים, תערובות וגימורים שונים. התייעצי עם המוכרים ותקבלי הסברים מכאן עד ים המלח. עוד חנות מוצלחת (לטעמי), אם את גרה באיזור המרכז, היא "גרינבויים צבעים" ברחוב קינג ג'ורג' פינת זמנהוף, בתל אביב. אם משהו לא ברור תצעקי. אני כאן
יובל

uvls

New member
הלינק

פיינט מג'יק כנראה שלא הכנסתי קודם... בכל מקרה, זו ממש לא האופציה היחידה. סתם היחידה שיש לי את האתר שלה בשלוף.

uvls

New member
הולך קשה עם הלינק הזה

http://www.nirlat.com/news/article_r.asp?publicid=165&subjectid=165

adul

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif..להשכלה כללית

אני בן.. נכנסתי לאתר שבקישור..משם בדיוק הבאתי את התמונה ,ותחתיה כתוב "קיר חדר השרותים נצבע ב Colourwash בגוון קינמון ועוטר בשבלונת דגים. לסיום, כוסה כל הקיר בלכה מט להגנה." אני חושב שאני אסע לשם ואברר מה בדיוק צריך לעשות. אתה בטוח שמדובר בטייח? כי לי נראה שזה סה"כ טכניקה של משיכת צבע על קיר וזהו.

uvls

New member
אופס

קודם כל סליחה על בלבול המינים. לגבי טכניקת הצביעה, אז חוץ מזה שנראה לי שעלה לי המספר במשקפיים, טעיתי בדיאגנוזה בגלל הגימור. חשבתי שזה טיח בגימור עדין + סילר מט. לא חשבתי על האופציה של צבע ווש + שכבת לכה/סילר. בקיצור, אין ספק שאופציית הווש קלה בהרבה ליישום וגם זולה יותר. לך על זה. למרות זאת, אני מקווה שלא כתבתי את כל ההודעות הקודמות לחינם. יום אחד, כשתהיה כבר זקן והנכדים ישאלו אותך "סבא, מה זה טיח פיגמנטי?", תוכל לענות להם...

adul

New member
חפיף../images/Emo9.gif.... ואם אלך לטמבור,למשל,

יסבירו לי איך צובעים בשיטה הזו? למעשה אני אזמין צבע שיצבע לי את הבית,אבל בכ"ז רוצה להיות בטוח שהוא ידע את הטכניקה ויבין למה אני שואף...

למעלה