למישהו יש סיפור מיוחד?

למישהו יש סיפור מיוחד?

שקשור בשינקין? או למישהו שהוא מכיר? או תמונה ברחוב? יאללה, תפציצו, אנחנו פה!

lol girl

New member
אם זה נחשב../images/Emo13.gif

נהה... זה לא נחשב, אבל תמיד נחמד להיזכר.. כשהייתי בכיתה ח', אני וחברתי הטובה ביותר לימים הללו ולמעשיי הקונדס שעוללנו יחד,עשינו כמה שטויות שלא היו מביישות את כריסטין מהדוגמניות (פאריס הילטון הישרלאית למתחילים) כדי להשיג הנחות ויחס טוב יותר בחנויות היינו מתחזות לתיירות איטלקיות, וצועקת אחת על השניה באיטלקית-גי'בריש. על זה נאמר- "היו ימים בהם הרגשתי זר- אבל עכשיו הכל חזר" (שיר אהבה סטנדרטי-(מ' אריק איינשטיין,ל' יוני רכטר) או פשוט נאמר שהיה כיף וטוב שהיה:) היו תקופות.....

סבא וסבתא שלי התחתנו שם../images/Emo134.gif

בסביבות שנות ה-50... בשנקין 21 ב"קפה אשר".
אם אני לא טועה זה עכשיו האוזן השלישית או משהו

ל-Butterfly of wind

אז קדימה, תכתבי לנו בקצרה או שסבא וסבתא יכתבו, צרפי לנו תמונה אם יש ונעלה את סיפורם לאתר!

evilihi

New member
באותו הקשר

לאמא שלי היתה שם בת מצווה - איפה שהיום זה מקדונלדס.

בהצלחה עם כל הסיפורים .....

לי אישית אין משהו אבל אני יחפש בשבילכם דרך מלא אנשים שאני מכירה בפרומים..... תכף תראו כמה אני יביא לכם חח =)

יובל ,אביגיל קבלו:

מישהי שלחה לי תמונה משינקין מקווה שזה טוב: העלתי גם לקישור: http://img49.imageshack.us/img49/1693/17db1.jpg זה לבנתיים....

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

אשתדל לבדוק פרטים - היא בחו"ל כרגע - עדכונים בהמשך

מצטערת אני לא מוצאת =(

אנשים בעיקר נותנים לי תמונות מתוך מנוע החיפוש גוגול ולרובם אין ממש סיפורים שקרו אבל אני מבטיחה להמשיך לחפש....

evilihi

New member
ההורים שלי חזרו היום מחו"ל

יקח כמה ימים - לא שכחתי!

תמונה לא, סיפור כן ../images/Emo13.gif

סבתא שלי נולדה וגדלה בתל אביב, בערך עד גיל 20+. היא גרה בשדרות רוטשילד עם הוריה ואחותה, וסבה וסבתה גרו ברח' שינקין. מתחת לבית ברח' שינקין הייתה מאפייה שהייתה שייכת לסבא ולסבתא, ובשבתות כ-ל השכונה הייתה באה לשים את סירי הצ'ולנט (חמין :]) בתנור שבמאפיה כדי לאכול בשבת בבוקר- הרי אז לא היו פלטות ושעוני שבת כמו היום... בכל אופן, המאפייה הזו הייתה בדיוק במקום שבו נמצאת היום החנות SURPRISE (עדיין קיימת? אני מתכוונת לאיפה שהייתה פעם החנות STUFF)

למעלה