תמיד מעלים רק את גלויה?? מכירים את גלויה, שמענו את גלויה, את גלויה יש לנו על דיסק ובכ-ל הופעה של רונה אי פעם, אי אפשר להעלות שירים קצת יותר נדירים? רק דוגמה, פתחי לי את הדלת? ובכל זאת תודה למי ששם.
שלי-מצטרפת לדיון שלך עם הזבוב גם אני מאוד אוהבת את השיר וחושבת שהוא אחד הטובים. ורוני-שאלת בשרשור הקודם כשדובר על תפן ולמען האמת לא יצא לי לענות אז אני אענה עכשיו.. נסעתי להופעה, והייתי רק עם הנייד שלי (המצלמה הייתה אצל ההורים בחו"ל), אז ככה שלא היו לי יותר מדי אופציות או זיכרון גדול מספיק בשביל לצלם/להקליט את כל השירים הטובים או הנדירים כמו פתחי לי את הדלת, אהבה ראשונה וכו'. אז מה שהחלטתי הוא שאת השירים הנדירים (כלומר אלו שלא קבועים בפלייליסט) העדפתי להקליט לנייד כדי שאוכל לשמוע אותם באיכות טובה יותר מאשר שאשמע אותם כל פעם דרך הוידאו ולכן את גלויה שאני מאוד אוהבת לראות א רונה מבצעת אותו בעיקר ב"כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך..." הפנים הזועמות ואיך שהיא נכנסת לזה (אררר...) הייתי חייבת שיהיה לי בוידאו בנייד ככה שכל פעם שארצה אוכל לשלוף אותו! אז מצטערת אם אכזבתי, פעם הבאה אשתדל להביא להעלות משהו יותר "מיוחד"... מי יודע אולי היא תפתיע במרתף??