למישהו יש עידכון?! על ההופעעהה של טוקיו בישראאללל ? אראעאעא
ש שנינוושש New member 11/8/07 #1 למישהו יש עידכון?! ../images/Emo7.gif על ההופעעהה של טוקיו בישראאללל ? אראעאעא
L leraax New member 12/8/07 #6 לי יש.. הליקון אמרו לי ולאן שמתקיימים כרגע מגעים עם הלהקה בקשר להופעה בארץ, אבל הם גם אומרים שזה השלב שבו אנחנו, המעריצים, צריכים כמה שיותר ללחוץ..
לי יש.. הליקון אמרו לי ולאן שמתקיימים כרגע מגעים עם הלהקה בקשר להופעה בארץ, אבל הם גם אומרים שזה השלב שבו אנחנו, המעריצים, צריכים כמה שיותר ללחוץ..
L lovebill New member 12/8/07 #7 ח..עוןד הלבשה של ביל יותר מעודכנת.. חחח....עשו את ביל יותר מידי שמן....3>>> ויש שמה תא החולצה שהוא לבש בקליפ של רטר מיכ איך שלא כותבים את זה..
ח..עוןד הלבשה של ביל יותר מעודכנת.. חחח....עשו את ביל יותר מידי שמן....3>>> ויש שמה תא החולצה שהוא לבש בקליפ של רטר מיכ איך שלא כותבים את זה..
E ElinorLahav New member 12/8/07 #9 אייייייייייייכ ../images/Emo69.gif מזזה איך עשו אותו ! ( אם הוא יראה את זה הוא יבכה ) מה הם לא הגיעו למסקנה שאת ביל אי אפשר לעשות אי פאשר לצייר ואי אפשר כלום אותו דבר חחחחחחחחחחחח ! סתומים שכאלה :C
אייייייייייייכ ../images/Emo69.gif מזזה איך עשו אותו ! ( אם הוא יראה את זה הוא יבכה ) מה הם לא הגיעו למסקנה שאת ביל אי אפשר לעשות אי פאשר לצייר ואי אפשר כלום אותו דבר חחחחחחחחחחחח ! סתומים שכאלה :C