למישהו יש עצה איך מפסיקים לחשוב על

mor li

New member
למישהו יש עצה איך מפסיקים לחשוב על

בחור ???? זה מטרד!!

ד נ י ת3

New member
פשוט מחליטים.

מעסיקים את עצמך בדברים אחרים. את זאת שמחליטה על מה את חושבת. אז תחליטי להפסיק.

mika tal

New member
את צריכה לעבוד על עצמך../images/Emo140.gif

אם משהו לא עושה לך טוב, האחריות להפסיק זאת היא שלך בלבד. תחליטי שדיי.

מקסימה1

New member
מה את חושבת עליו כל הזמן??

האם את רוצה אותו? האם אתם בקשר? אני דווקא חושבת שזה טוב לחשוב ולתכנן כל מיני דברים שרוצים שייקרו. ספרי לנו עוד...

מתחילים לחשוב על הדברים שאת

לא אוהבת בו... צ'יק צ'אק הוא יעוף לך מהמחשבות... בדוק!

mor li

New member
אממממממ..

כן זאת הבעיה שאני רוצה אותו אבל זה ממש התחלה..וזה מעצבן כי זה לא ברור ועוד יותר מעצבן שאני מוצאת את עצמי ממש מחכה שהוא ישלח הודעה או יתקשר. אני לא סובלת תמצב הזה!! לרצות מישהו.... אולי אני באמת אחשוב על דברים שלילים אצלו..חח

בחורות קל להן לזכור וקשה להן לשכוח

צריך דקה בשביל להבחין במישהו, שעה בשביל שהוא ימצא חן בעיניך, יום בשביל לאהוב אותו, אבל צריך תקופה ארוכה בשביל לשכוח אותו

magenta73

New member
סעמק!

תהני מזה! את כ"כ תתגעגעי להרגשה הזאת אחר כך.... זה הכי כיף שבעולם!

the match maker

New member
תגובה

תנסי לחשוב על בחורה, זה יותר טוב :)))) סתם סתם... אם את ממש רוצה להדחיק את העניין, אני הייתי מציע להשמיד כל מה שקשור אליו - מספרי טלפון, מסנג'ר וכדומה. חוץ מזה, אין כמו הקלישאה שהזמן מרפא הכל. קלישאה קלישאה, אבל נכון.

mor li

New member
הגעתי ל"פיתרון"

אומנם עם הרבה דמעות וכאב...אבל פשוט החלטתי לה"מאיס" עליי תבנאדם, או כמו שאומרים כנראה שזה היה טלפון אחד יתור מידי בשבילו, ו....ניפגעתי אפשר לומר,וכשאני ניפגעת אז אני באמת מוחקת מספרים,פל' וכו' כדי לא לעשות שטות נוספת. ועכשיו אני בשלב שלהתגבר איכשהו ולעביר את זה.עם כל הכאב. אולי יום אחד יהיה מישהו............ תודה למגיבים!!! יום מצויין לכולם.

למעלה