שלו יותר יפה ממה שהיה פעם אתה טועה הוא איבד את הרכות בקול תשמע את בלעדייך ותשמע את ואני קורא לך ותבין בגלל זה אני גם חושב שאת כל הדיסק חלומות שהוא הקליט שוב בתקופה הזאת כי זה הקול של אייל גולן היום ולא הקול של אייל לפני 7-8 שנים גם המראיין שראיין אותו בערוץ 24 שם לב לזה
יש לי תמונה מקורית שלו עם סיגריה תאמין או לא ואם אתה רוצה אז תסכם איתי מתי להיכנס לאיזה צאט ואני ישלח לך את התמונה דרך הצאט! כי עם אייסיקיו גמרתי וזה רציני הוא מעשן ולפני כל הופעה הוא לוקח סיגריה
התמונה היא שוקלת הרבה מדי בכדי להיכנס כאן לפורומים אז תקשיב אם תוכל היום בלילה להיכנס לצאט תפוז החדש בשעה 11 בלילה תקרא לעצמך יאיר 17 אני ישלח לך לי יקראו איתי 16 אני מחכה לך שם הלילה!
הודעתך 170 יאיר 17 והם ממתינים לך בשעה 11 בצ'אט, כדי לזכות בתמונה. itay , אם הוא יקרא לעצמו יאיר 17, אז מי יענה לו? תחשוב עד 10:55 רמז: (יאיר 17 צריך לקרא לitay 16 כמה זה יוצא? 17+16= 33 ...כן בערך)
סורי אנשים שכחתי לגמרי ויצאתי לעיר להסתוב שכחתי פאק עכשיו 12 בלילה!!! שכחתי!!! טוב יאיר קח את הכתובת מסנג'ר שלי [email protected] אני יהיה מחובר מחר בשעה 2 בצהרים