למישהו יש פוטושופ?
B barboshkiss New member 14/8/05 #6 אי אפשר לבטל אם הורדת ת'אלו שזה עם תקופה, ואז צריך לקנות או משו אי אפשר לבטל את זה בגלל זה יש לי פוטו שופ לא משו
אי אפשר לבטל אם הורדת ת'אלו שזה עם תקופה, ואז צריך לקנות או משו אי אפשר לבטל את זה בגלל זה יש לי פוטו שופ לא משו
M M i c h e l l e B New member 14/8/05 #12 תוריד מאימיול מאיזה שהוא אתר לינקים.. ככה אני הורדתי פיינט שופ ועובד לי טוב..
® ®NuLy® New member 14/8/05 #7 מה שאני עושה משנה פשוט ת'תאריך במחשב 30 ימים אחורה אני לא יודעת אבל אם זה עובד בפוטו שופ. אני משתמשת בזה בשביל הפיינטשופ פרו והאיניימשן שופ.
מה שאני עושה משנה פשוט ת'תאריך במחשב 30 ימים אחורה אני לא יודעת אבל אם זה עובד בפוטו שופ. אני משתמשת בזה בשביל הפיינטשופ פרו והאיניימשן שופ.
M mogili New member 14/8/05 #11 אוי שיט היו לי עוד 25 ימי ניסיון, עשיתי את מה שאמרת ונגמרו ימי הניסיון מוזר הא?
® ®NuLy® New member 14/8/05 #13 יכול להיות שלקחת את הזמן אחורה יותר מדיי.... וכמו שאמרתי אני לא יודעת אם זה עובד על פוטושופ
S sapirush1 New member 14/8/05 #10 השיטה שנולי אמרה כנראה.. אפשר לנסות להתקין קראק אף פעם לא ניסיתי לי יש פוטושופ אבל מקורי.. נו טוב מישהו פרץ אותו והביא לי בדיסק חח את יכולה להוריד דרך תוכנות שיתוף שונות ככה עשיתי עם פיינט שופ
השיטה שנולי אמרה כנראה.. אפשר לנסות להתקין קראק אף פעם לא ניסיתי לי יש פוטושופ אבל מקורי.. נו טוב מישהו פרץ אותו והביא לי בדיסק חח את יכולה להוריד דרך תוכנות שיתוף שונות ככה עשיתי עם פיינט שופ