למישהו יש פרטים על גורדי שחקים חדשים בב"ש?

or568

New member
למישהו יש פרטים על גורדי שחקים חדשים בב"ש?

אם יש למישהו פרטים על תיכנונים של גורדי שחקים בזמן הקרוב בבאר שבע או כל מני פרוייקטים מיוחדים עם גורדי שחקים תנו פרטים.....

fireman

New member
מגדל קרן השלישי שבבניה....מעבר לזה כלום.

צר לי.........

or568

New member
כמה קומות יהיו בו?

חבל שבבאר שבע הפסיקו לבנות את 2 המגדלים ליד קריית הממשלה בטיילת... ושאין עוד פרוייקטים מעניינים בינתיים יש לך פרטים עם הולכים גם לבנות את מגדל המשרדים שתוכנן עם מגדלי קרן?

or568

New member
דרך אגב,

מול הנחל יש בניין חדש בגובה 16 קומות עם זכוכיות ירוקות במרפסות.. אמורים להיבנות שם עוד 2 מגדלים או 3 אומרים שזה לא נבנה בגלל חוסר הפועלים של פרץ בוני הנגב... יש לך אולי פרטים מתי זה הולך להמשיך ולהיבנות? וכמו ששאלתי מתי ימשיכו את "לב הסיטי" על גדות הטיילת של קריית הממשלה?

tamir1991

New member
שמעתי שהולכים לעשות בבאר שבע ים מלאכותי

יש פרטים איפה זה יוקם ומתי?

fireman

New member
באחד השלבים הסופיים של פרוייקט פארק נחל ב"ש

אני מקווה שיש לך סבלנות ואגב, מדובר באגם ולא בים.

rafaelman

New member
והיכן עומד השלב עד עכשיו ?

עובדים על הפארק הזה בכלל איפה הוא אמור לקום ? ועוד שאלה האם אתה יודע מתי הוא אמור להיות מוכן מקווה הונדליזם לא יגיע גם לשם וסוף סוף יהיה לנו פארק ברמה גבוה

fireman

New member
חוסר בפועלים או חוסר ברוכשים?

אני חושב שזה דווקא החלק השני.... לב הסיטי בינתיים מוקפא עד להודעה חדשה. מגדל קרן השלישי יהיה זהה לחלוטין לבניין השני מגדל המשרדים עד כמה שידוע לי בוטל.

בונים מגדל מגורים בשכונה ד'

יש מגדל מגורים בן 12 קומות שצומח לו ממש מהר ברח' השופט אביה בלב שכונה ד' בשם "מגדלי אביה". תבדוק בארכיון, שם תמצא גם תמונה שפרסמתי בעבר. חוץ מזה לא ידוע לי משום התפתחות חדשה של מגדלים. בונים מהר מאוד גם הרחבה של בית האבות בשכונה ג' (רח' ד ושם, קרוב מאוד לעיריה), אך לא נראה לי שהבניין יהיה גבוה במיוחד (כרגע בקומה השישית). מה שכן, הבניין משתלב טוב לבנייה הגבוהה יחסית שסמוכה לו (בניין בית האבות הישן יותר ומגדל שיאים.

למעלה