למישהו יש פרטים על הרבנות בראשון?

אתי@

New member
למישהו יש פרטים על הרבנות בראשון?

אנחנו הולכים היום ורציתי קצת טיפים ממי שכבר היה שם. תודה

אינצה

New member
אני הייתי שם

אבל הלכתי רק על מנת להוציא תעודת רווקות. השירות היה די מהיר (חוץ מהתור שהיה אבל זה כבר תלוי במזל, כי ביום אחר שבאתי לא היה תור בכלל). הבחורה ממשרד נישואין (ורד) מאוד נחמדה ובכלל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. אני התקשרתי לשם מראש כדי לדעת מה להביא ואמרו שיש להביא 2 תמונות פספורט, את אמא, תעודת נישואין או כתובה של ההורים ועד אחד. אני הייתי ממליצה ללכת בפעם הראשונה לבד ורק אח"כ לשלוח את האם ואת העד (ככה הם לא צריכים לעמוד בתור). סה"כ לא היו בעיות והלך די מהר. בהצלחה שרון

אתי@

New member
תודה אינצ´ה ../images/Emo20.gif

אנחנו הולכים להירשם שם לנישואין, אז כנראה שנעבור מסלול מכשולים יותר רציני ממה שאת עברת שם. אני מאוד לא אופטימית לגבי היעילות והשירות של גופים ציבוריים, ובייחוד של הרבנות...
אני מקוה להתבדות...

היי אתי-

אז לירון ואני נרשמנו ברבנות בראשון לאחר שלירון הוציא תעודת רווקות בשדרות. דווקא תתפלאי אבל הלך דיי מהר, חוץ מעיקוב קל שהיה לנו אצל הרב. אומנם הרגשתי שם כמו בטופס טיולים בצבא, שולחים אותך מחדר לחדר ממה שזכור לי צרך 2 עדים - שאחת מהם זו אמא שלך, תעודת נישואין של שני ההורים , 2 תמונות פספורט של החתן ו-3 של הכלה, ת.ז + ספח וכסף כמובן. בהתלה ישבנו עם מישהי שקלטה את כל הפרטים שלנו למחשב, ואז הלכנו למדריכת כלות שקבעה לי תאריך להגיע וחישבה את עניין המחזור. ואז הלכנו ש םלאיזה רב שבדק את כל הנתונים , ושם הוא החליט להתעכב על שם הסבתא של לירון שנפטרה כבר לפני 19 שנה... , וזהו הכל נגמר..

אתי@

New member
../images/Emo45.gif תודה, נקווה שיעבור חלק

(אין לי עצבים לבירוקרטיה...)

למעלה