למישהו יש פרטים על נמסיס?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
למישהו יש פרטים על נמסיס?

פעם אחרונה שבדקתי את האתר שלהם הכל היה עדיין בחסיון. אני יודע שהחתימו כבר את פטריק סטוארט ואת השחקן של דאטה (ששמו פרח לי. ברנט משהו, לא?) עלילה? (הבנתי משהו עם הרומולנים?) הבנתי גם שייתייחסו למה שהיה בשאר הסדרות (המלחמה עם הדומיניון לדוגמה) ומה בקשר לסרט DS9? יש תכנונים לגביו?

itstzar

New member
תבדוק שוב יש אפילו טרילר מדהים

ברנט ספינר הוא זה שמשחק את דאטה, ל]י הפרטים באתר החתימו כבר את כל הצוות המקורי של הדור הבא וגם את קפטן קתרין גיינווי ועד כמה שאני הבנתי לא יהיה סרט לDS9 אבל מה אני יודע

אדיבות בסיסית...

נו באמת, יש טריילר, יש אפילו אתר לסרט - ואין לינק??? אז הנה, הנה לינק

התלהבות מטורפת

וואו, הטריילר פשוט מצויין. אין מילים. וסוף סוף טריילר שלא מספר לך את כל העלילה ב30 שניות, אלא גורם לך באמת להסתקרן ולרצות לראות את הסרט...

itstzar

New member
מיהרתי החוצה ולא שמתי לב

שלא שמתי לינק, מקל את התיקון :)

Mikee P M

New member
הטריילר מרשים, וראינו את captain

i sense something משתנקת כהרגלה, כנראה מאיזו deception נוראה שהיא sensed במהלך הסרט. יש אפילו סצינת סקס כדי ללמד את הטרקרים הגיקס איך לעשות את זה. מרשים, מלא פירוטכניקה. נלך לראות. עדיף על ספיידרמן, לא?

לפי הטריילר, אוהדי מלחמת הכוכבים

יכולים לאכול את הכובע. רואים סצנות אקשן על האדמה. הטריילר מרשים מאוד, נראה כי הסרט שומר על מסורת ה"זוגיים", ויש למה לצפות כמתחייב לפחות מעלילת המסגרת הצפויה

itstzar

New member
מי צריך את הטריילר כדי לדעת

שמלחמת הכוכבים לא משתווה למסע בין כוכבים ומכל הבחינות, (בכלל הסרטים החדשים נהיו מתאימים יותר לויוה פלוס ) הטריילר רק מדגיש ומחזק הטענה

Bajoran Preist

New member
my point exactly

אני באמת לא מבין מה הרעש סביב מלחמת הכוכבים. נחמד, כן. אפקטים יפים? כן. שחקנית ישראלית? הפטריוטיזם בשמיים. אבל כאילו, להשוות לסטארטרק? נו, באמת. ובניגוד ליקום של מלחמת הכוכבים, שבלי הסרטים אין לו קיום, וגם כל הוא מלאכותי משהו, הרי שבמסע בין כוכבים הסרטים הם רק תוספת לסדרות. הזדמנות לראות את סטאר-טרק על המסך הגדול(ובאורך מלא ומשופע בתקציבים).

G.O.D

New member
האמת? אני דווקא חושש...

הטריילר ניראה לי מבאס משהו ומישום מה עלו לי בראש הסצנות של הפרק הכפול בTNG עם דאטה ולור (decsent). בכל אופן אני כולי תקווה שלא אתאכזב... מה שכן אם תסתכלו באתר תראו כמה שהשחקנים הזדקנו... אם תשוו את המראה שלהם מהעונה הראשונה למראה שלהם בסרט הזה... טוב מה לעשות? הזמן לא נע אחורנית. בכל אופן אולי מישהו יספר למה לא יהיה סרט על DS9? שימו לב איזה מוסר עבודה לקוי יש יצוות של TNG, הצוות של TOS עשה 6 (השביעי שיתף רק חלק מהצוות קרי: קירק, סקוטי וצ´כוב), במשך תקופת זמן של 20 שנה(?) הצוות של TNG עשה 4 סרטים בפז"ם של 7 שנים וכבר יוצא להם האויר וגם את הסרט הזה הם בקושי הסכימו לעשות... פשוט בושה...
יאללה, חזרה ללימודים ולבחינות... נתראה, G.O.D

itstzar

New member
את התשובות אני לא יודע

אבל אני חושב שאפשר לנחש, איזה עלילה כבר יכולה להיות לסרט של DS9 נגמרה המלחמה והסיפור של הסדרה נגמר, אולי יעשו פעם חלל עמוק 9 - 20 שנה אחרי וחוץ מזה לא זוכר איפה אבל קראתי שלא מתכננים שום סרט לDS9 הסבירו גם למה אבל שכחתי אבל זה בערך העניין שאין לאן לפתח את הסיפור (באותו הקשר, גם את וויאג´ר אי אפשר להמשיך ברגע שהם חחזרו לגזרת אלפא ובקשר למוסר העבודה של חברי TOS וTNG אני לא יודע כמה כסף הם מקבלים, אבל הגיוני שחברי הדור הבא עולים לאולפנים יותר כסף מהדור הישן, הרבה יותר כסף, והסרטים עצמם עולים יותר בגלל האפקטים, אז קשה לשמור על משכורות ענק לצוות שחקנים גדול יחסית, ועוד משהו, סרטי הTOS נעשו בממוצע אחת ל3.5 שנים סרטי הTNG כמעט כל שנה וחצי יש כביכול יותר לחץ

G.O.D

New member
הסבר מענין ../images/Emo45.gif

הקטע הוא שאם אכן העלילה נקטעת בDS9 וVOY נובע מכך שהסרט הבא יהיה רק אחרי 7 עונות של אנטרפרייז כלומר עוד 6(!) שנים מינימום (ואם נוסיף את הפגרה וזמן הצילומים זה כבר הופך ל8 שנים לפחות)... קצת מתסכל... לגבי המחירים, אתה צודק, אבל מראיונות שקראתי השחקנים עצמם עייפים וחוץ ממרינה סירטיס ומייקל דורן כל שאר השחקנים אינם מעוניינים להמשיך, לא משנה באיזה מחיר. קצת בעיה... עצוב... כמעט כמו הפרוק של החיפושיות... (אני חושב שניסחפתי)

הסרט האחרון

נעשה בשנת 99 באותה תקופה זה היה עניין כזה של לעשות סרט כל שנתיים אבל היתה תחושת שובע, אז ברמן החליט לדחות בשנה את הסרט הנוכחי והרי התוצאה. ואין שום דבר רע בזה שנרעב לקצת פטריק סטיוארט כמה שנים. תשלימו עם זה, אנחנו בסיומה של תקופה והגיע הזמן לעבור הלאה- אנטרפרייז- זה הדבר הבא ורזיסטנס יז פיוטייל

G.O.D

New member
אתה בסדר אתה...

ותפסיק כבר לשווק את אנטרפרייז

Esmena

New member
יופי , הצלחת להכניס אותנו לדיכאון

קיומי. מה גם שיותר, כמה שנרעב לפטריק סטיוארט, לעולם לא נוכל להוסיף לו מלח ולנעוץ בו מזלג חד שיניים. כי לא בא לו יותר. לא ביום שלישי ולא בשום יום אחר. ואתה מנסה לנחם את הסועדים האומללים והמוערבים בארצר וחבר מרעיו? דיכאון קיומי כבר אמרנו?

אני בעד

אם המטרה היא חיבור הסאגה למכונת הנשמה, אפשר לעשות סרטי טלויזיה - כל שנה וחצי-שנתיים יגייסו צוות שחקנים אנונימי, אולי עם הופעת אורח של מישהו מוכר (מי אמר אדמירל ג´יינווי?) ויתמקדו בעלילה על איזה סטארבייס נידח.. אולי מגע ראשון עם גזע חדש שאוכל פרנגים לארוחת בוקר ויביאו את פיקארד בתור מומחה לפרנגים (ולמגעים ראשונים, אחרי הכל - הוא ארגן את המגע הראשון הראשון) דעות?

Mikee P M

New member
לסירטיס ולדורן

האומללים אין בכלל עבודה. זה די עצוב ששחקנים בונים את עצמם על סדרה אחת ולא מצליחים לצאת ממנה ולשרוד במקצוע. אין פלא שהם מוכנים להמשיך לנצח. אין לי מושג ממה הם מתפרנסים בכלל. די מדכא.

למעלה