למישהו יש רעיון/ידע איך עולים לפירמידה הזו?

הי נעמה

הקטנה נכנסת לפרמידה על הרגל של הגדולה כאשר היא עדין בשכיבת קיפול. לאחר מכן הגדולה מבצעת מעבר לגשר לנר או למצב אחר.

נעממהה

New member
אוקי..

תודה! תוכלי לפרט גם על צורת העליה של הקטנה על הגדולה בשכיבת הקיפול? אני יכולה לעשות ניסויים אבל אם יש הסבר מקצועי אני אשמח... תודה!

נעממהה

New member
אין כל כך..

אין מישהו באזור שממש מבין בתחום. אני לא רוצה להציק, אבל תוכלי אולי לנסות? אפילו רק מה עמדת המוצא או משהו כזה.. אני יודעת איך מגיעים למצב כזה כשהגדולה מחזיקה את הקטנה ביד, אבל לא ברגל...

Tammie

New member
נעמה התמונה הזאת שיגעה אותי!

ראיתי את זה פעם בתרגיל ומהרגע שפירסמת את התמונה אני מנסה למצוא אותו, עד כה ללא הצלחה.... אבל אני אמשיך לחפש עוד לא התייאשתי :)

סתם רעיון

אין לי מושג, בחיים לא אימנתי פירמידות מקצועי. סתם רעיון שעלה לי: הגדלה מבצעת גשר עם הרמת רגל ימין כפופה ב-90 מעלות, ברך לחזה. הקטנה עולה עליה, עומדת על איזור האגן בצד של הרגל המורמת, עם הפנים לפנים של הגדולה, ומבצעת מאוזן צידי עם רגל ימין באוויר ויד ימין מחזיקה את רגל ימין. הקטנה מטה את הגוף שלה (כמו שהיא, במצב הקודם) שמאלה, עד למצב שרגלה הימנית ממש על הרגל הכפופה של הגדולה. הקטנה תופסת את רגל ימין שלה גם עם יד שמאל (מחברת את יד שמאל ליד ימין שכבר אוחזת ברגל), בתנועה מהירה בבת אחת. לאחר מכן הגדולה מיישרת את הרגל עם הקטנה עליה. אפשרות נוספת שאולי תעבוד: תדפיסי את התמונה, ותני למתעמלות לנסות בעצמן. תנחי אותן לנסות אולי בהתחלה בשכיבת קיפול.

INBAR1232

New member
היי נעמהה

אני אשתדל באימון הבא שלי לצלם סירטון של ההרמה ואעלה בהמשך השבוע אם תרצי ... :)

INBAR1232

New member
היי נעמהה

ניסיתי כרגע לשלוח לך את הסירטון במסר אישי אך כניראה שאי אפשר... שלחי לי את המיייל שלך וננסה לשם ...

נעממהה

New member
זה לא יהיה כבד מידי בשביל מייל?

קודם כל תודה רבה! אין לי בעיה לתת לך את האימייל שלי, אבל נראה לי שזה יהיה כבד מידי בשביל לשלוח במייל. יש מצב את מעלה ליוטיוב או משהו? למישהו יש רעיון שיכול לעזור?

תשובה! :)

ראיתי שיש הרבה התעניינות לגבי איך עושים את זה, אז הנה הסבר מילולי . זה ייצא קצת ארוך אבל רציתי שיהיה כמה שיותר ברור :) הגדולה שוכבת על הגב. הקטנה עושה חצי גלגלון מעל הגדולה ועוצרת בעמידת ידיים פיסוק, עם הפנים לגדולה, יד מכל צד של הגוף של הגדולה. הגדולה מרימה רגליים ומניחה את כפות הרגליים על החיבור בין הרגל של הקטנה לאגן של הקטנה, ומיישרת את הרגליים למעלה. כעת הגדולה שוכבת עם הרגליים ישרות לתקרה והקטנה תלויה עליה במצב של ע.ידיים פיסוק. עכשיו, כמו שעוברים מפיסוק לשפגט בישיבה רגילה, הקטנה מסתובבת לתפוס את הרגל הטובה שלה ומסובבת את הגוף למצב של מין שפגט הפוך, כמו שרואים שעושה הקטנה בתמונה. כל מה שנשאר לגדולה לעשות זה להניח ידיים ליד האזניים ולדחוף לגשר כאשר הרגל שעלייה תלוי הקטנה נשארת ישרה לכיוון התקרה. מקווה שהיה ברור מספיק, ובהצלחה :)

למעלה