למישהו יש רעיון לחדר ילדים יפה ?

lmerav

New member
למישהו יש רעיון לחדר ילדים יפה ?

בחדר של לירן יש מיטת תינוק ,ארון,שידת החתלה , שטיח צבעוני והשאר כמעט ריקני עצוב ומשעמם . כל מי שנכנס לחדר טוען כך וזה מעציב אותי. חשבתי לצבוע קירות בכחול פסטל וצהוב פסטל . איך זה נשמע ? מעניין איך יראה כי אני זו שצובעת !! אודה לכם על רעיונות או על הפניה לראות הצעות כלשהם... מירב

טובים השניים מן האחד..

יש לי שני רעיונות: 1. לצבוע את הקירות בצבע תכלת-אפור.. להרטיב סמרטוט בתוך צבע לבן שמדולל בהרבה מים ןלמשוח ככה על הקיר שייראה כמו עננים על כל התקרה להדביק כוכבים וירחים שזוהרים בלילה - יוצא מקסים. 2. לצבוע את החדר בצבע לימון, מין ירקרק-צבהבה כזה ובערך ב-3/4 הדרך כלפי מעלה בקיר , לכיוון התקרה לצבוע בשבלונה של אפרוחים או ברווזים לכל האורך, משהו עליז וצבעוני גם זה מאוד יפה ומחייה ומעשיר את המקום. אגב, שני צבעי הרקע שהזכרתי הם צבעים שמשרים שלווה ורוגע ונדמה לי שאמרת שהילד שלך קצת לא שקט (ואם אני מבלבלת קצת אז מראש מתנצלת !!) אז זה בטח לא יכול להזיק , לא? וכמובן... העיקר הבריאות!

אז חוץ מלצבוע

יש שבלונות של צורות..וזה מדהים. אפשר בתקרה שמיים,ירח וכוכבים זוהרים-אצלינו זה להיט! אפשר פס מדבקה לאורך החדר...ויש גם מדבקות של דמויות מצוירות כמו מיקי,דונאלד,פו הדב וכו`. אגב,זו חויה אדירה...את יכולה לשתף אותו...או להפתיע אותו כשהוא חוזר מהגן!!

דספר..

New member
קחי תשובה

כחול וצהוב זה אחלה אבל לא בשילוב על הקירות נסי לצבוע את הקירות בצהוב {וואש..עם ספוג} את הרהיטים בכחול אבל לא פסטל כי לא יהיה די קונטראס והחדר יהיה אנמי בצורה מזוויעה אז קחי כחול! על הריהיטים הכחולים תני דוגמא קטנה או שתיים לא להגזים של משהו נחמד.. יש מלאן שבלונות כמו שאמרו קודמי לא להגזים עם כוכבים על התקרה כי אחרי כמה זמן מצחילים ליפול ונראה לא ממש אסטתי הסימונים של הדבר הדו -צדיי אבל חייב להגיד שאת הזוהרים אנו מדביקים יותר לעצמנו כי לילד לא ממש מזיז כוכבים {עדיין לא, `תכוונתי} ואם השטיח באמת צבעוני אז יופי , כי הוא ישמש כמרכז לחדר והחדר אולי ייראה יותר גדול ככה.. אם תוסיפי מנורת שולחן על הארון/שידה שתזרוק בערב מין דוגמיות שכאלו על הקירות.. מה גם שאותותו הילד יירצה אור בלילה.. ומנורה כזו מתבקשת הכיני פס עץ..לתלות עליו עבודות ציורים קשקושים, תמונה או שתיים של הילד זה ייתן לך קצת נופך אישי לחדר ולבסוף קחי שלוש תמונות קטנות של וולט דיסני או דומה, מסגרי את התמונות בעץ כדוגמאת העץ לתליית הציורים תלי את התמונות די קרוב אבל לא יותר מידי וזהו. לא להגזים מידי עם תמונות כי אחר כך..תחושה לא נעימה של עומס וגם לא להעמיס חפצים מידי בחדר בכדי לתת לילד מרחב משחק {לפחות על השטיח} אם תניחי על המיטה בובה או שתיים , נגיד פו הדוב וטייגר יהיה חדרון חביב ונעים ונראה מי יעיז להעיר לך. זהו שעת היעוץ להיום {שששש.. לא להבהל, זה בכייף} חושב שזהו לעת עתה

זה תשובה זה???

זה סיכום מאמר בנושא עיצוב וסגנון..לא? אבל האמת..אחלה רעיונות רואים שבאו מפיו של איש מקצוע. רקדנית (לפעמים גם מפרגנת..אז מה?????)

לי28

New member
עיצוב...

יש את הפאנג שואי שעוזר לנו לעצב חדרי ילדים ושהאנרגיות החיוביות ישארו בחדר. אני אישית לפני פסח צבעתי את חדרי הילדים בצבע כחול וסגול - יצא מדהים ולכן אני בטוחה כי תעמדי במשימה בהצלחה {ת`אמת זו אפילו חוויה} בנוסף לצבע ישנם גם כל מיני צורות שאת יכולה לצבוע אותם על הקיר.. ובכך כל החדר יקבל גוון שונה בהצלחה.

lmerav

New member
תודה לכולם ושאלה ללי28

היכן אפשר להשיג את הצורות הנ``ל שהזכרת אותם ????? כחול וסגול הולך ביחד ? נשמע מאוד מעניין ומקורי . אין לך במקרה תמונה של השילוב המנצח ? אז מה חב`רה תכלת וצהבהב - לא הולך יחד ????? אז אולי רק תכלת ?? עכשיו כבר התבלבלתי.. תודה לכולכם. הרעיונות מקסימים. מירב נ.ב - הבן שלי אכן שובב מאוד אז הצהוב יכול להרגיע וזה נשמע מקורי.

לי28

New member
העדפה אישית

אני ממליצה לך לבקר באתר של הפאנג שואי שם תוכלי לראות לעומק את נושא תורת הצבעים והשפעתם על הסביבה, כמו כן הפאנג שואי נותן טיפים לעיצוב החדר תחת אנרגיה חיובית. את הצורות והצבע קניתי בהום סנטר - יש לקנות אותם בכל רשת חנויות של ``עשה זאת בעצמך``, דרך אגב גם לצבעים את יכולה להעניק שם גוון לפי רצונך והעדפתך. היצירה על הקיר נעשת כמובן לאחר שהצבע התיבש ובצבע מיוחד שמיועד לקיר שגם אותו ניתן שם לרכוש היצירה הופכת להיות מושלמת ומיוחדת. עוד טיפ קטן... יש גם את הטפאטים שאפשר לרכוש בכל חנות של תינוקות או עשה זאת בעצמך ולהדביק בפס ישר בקו העין של הילד. הצבעים שבחרתי כחול וסגול.. יותר נכון כחלחל וסגלגל..נותנים את הרוגע ביחד עם החיים והציור אשר מתנוסס לעיניי ילדי הוא של גלים, אלמוגים ודג שצבוע בצבע כחול כהה על שני גווני הצבעים. שלך...לי

מיה30

New member
מירב...

את יכולה לגשת לסניף של ``הום סנטר`` או ace או כל סניף כזה והם ישמחו לעזור לך מה גם שיש שם את כל הנדרש לשיפוץ מעין זה ושם תוכלי להשיג גם שבלונות, צבעים מיוחדים וכל מה שנדרש בהצלחה רבה מיה30

droli

New member
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי.

בחדר הילדים בביתי, יש קיר שכולו מודבק בסול. ולמה הכוונה: יש חומר שנקרא סול, והוא בא בצבעים שונים, בגודל של בריסטול. קניתי 2 חום - ויש לנו עץ. ירוק, ויש לנו דשא, ו``עטרת`` מעל הגזע. כתום - תפוזים מודבקים בתוך הירוק, פרפרים מוכנים - קישטנו עם עיניים. לבן - עננים. צהוב - שמש עם משקפי שמש, וקרניים גדולות. אפור - שחפים ברקיע. ופרחים מוכנים, מדביקים על הירוק של הדשא. כמובן - ציירתי סקיצות, וגזרנו את כל הנ``ל. אם תרצי, אצייר לך. את החדר של בנותי זה קישט מאד יפה. אגב - כוכבים וירח זוהרים, אפשר להדביק אבל רק מסביב למנורת תקרה אחרת זה לא זוהר. מיכל

lmerav

New member
וואו, זה נשמע מקסים

אני גם חושבת על משהו בכיוון.. אני מעוניינת להדביק גם סול ענק בצד אחד של הקיר ועליו את כל הציורים של לילי שלי. אבל זה יקח קצת זמן עד שהוא יתחיל לצייר. אהבתי את הרעיון.תודה חמודה. מירב

droli

New member
אם תרצי עזרה כל שהיא אשמח לעזור

בכל אופן - בשביל לתלות ציורים של ה``כוכב`` עדיף לתלות לוח פוליגל שהוא יותר יציב וניתן להשתמש בו בנעצים. מיכל

למעלה