למישהו יש רעיון לעבודה קבוצתית עם קשישים?
ל לוליקי3 New member 24/10/14 #2 אפשר למשל קבוצת אקטואליה להעזר בעיתונים שונים ולדבר על כתבה מסויימת (המטרה לחבר אותם לעולם החיצוני, להשמיע את קולם...).
אפשר למשל קבוצת אקטואליה להעזר בעיתונים שונים ולדבר על כתבה מסויימת (המטרה לחבר אותם לעולם החיצוני, להשמיע את קולם...).
ב במבי264 New member 24/10/14 #3 אפשר קבוצה שעוסקת בדימוי עצמי חברה שלי עשתה קבוצה כזו שעסקה בדימוי הגוף המשתנה, זכרונות מהעבר (תמונות ישנות וכו') וגם סיפורי חיים. ספציפית היא עשתה זו בקרב קשישות בלבד וזו הייתה הצלחה.
אפשר קבוצה שעוסקת בדימוי עצמי חברה שלי עשתה קבוצה כזו שעסקה בדימוי הגוף המשתנה, זכרונות מהעבר (תמונות ישנות וכו') וגם סיפורי חיים. ספציפית היא עשתה זו בקרב קשישות בלבד וזו הייתה הצלחה.
ש שנהביי New member 2/11/14 #6 קבוצה בנושא מעגלי החיים היי, אני ערכתי קבוצה של קשישים בנושא זה. הרעיון היה לקחת תקופות בחיים מלידה/ילדות עד זקנה, שכל תקופה לוותה בהקרנת שיר/קליפ עם שירון, ואחר כך שיחה ושיתוף אודות התקופה. היה ממש ממש מוצלח!
קבוצה בנושא מעגלי החיים היי, אני ערכתי קבוצה של קשישים בנושא זה. הרעיון היה לקחת תקופות בחיים מלידה/ילדות עד זקנה, שכל תקופה לוותה בהקרנת שיר/קליפ עם שירון, ואחר כך שיחה ושיתוף אודות התקופה. היה ממש ממש מוצלח!