למישהו יש רעיון לפינה חדשה? בפורום כמו תמונת השבוע האקוורוימים שלכם תנו לי עוד רעיונות...
A adiemus New member 28/8/03 #1 למישהו יש רעיון לפינה חדשה? בפורום כמו תמונת השבוע האקוורוימים שלכם תנו לי עוד רעיונות...
א אורי- New member 28/8/03 #2 כן. פינתו של הדוקטור הוטגוד השרשור הזה נתן לפורום כזו תנופה ... אנשים שרואים דג רק בראש השנה נכנסו לפה.... אסור למחוק את השרשור , ובאמת כפי שנרשם שם - למקם בטאגליינס.
כן. פינתו של הדוקטור הוטגוד השרשור הזה נתן לפורום כזו תנופה ... אנשים שרואים דג רק בראש השנה נכנסו לפה.... אסור למחוק את השרשור , ובאמת כפי שנרשם שם - למקם בטאגליינס.
O OZEEVI New member 28/8/03 #4 פינת שירשורים מפגרים חחחח חחחחחחחחחחחחח ובראשה דוקטור הוטדוג הנקניה, סתםםםםםם לא יודע לא עולה לי משהוא בראש , אבל תעיפו את השירשור המטומטם של הילד המאומן לאקווריום זה בושה לפורום באמת
פינת שירשורים מפגרים חחחח חחחחחחחחחחחחח ובראשה דוקטור הוטדוג הנקניה, סתםםםםםם לא יודע לא עולה לי משהוא בראש , אבל תעיפו את השירשור המטומטם של הילד המאומן לאקווריום זה בושה לפורום באמת
G ganjaman stound New member 30/8/03 #8 עיצוב האקווריום ../images/Emo45.gif רקע,תאורה,סלעיה,צמחיה,תוספות והכי חשוב שילובי הדגים כל אחד והטעם שלו רק חבל שאין לי מצלמה
עיצוב האקווריום ../images/Emo45.gif רקע,תאורה,סלעיה,צמחיה,תוספות והכי חשוב שילובי הדגים כל אחד והטעם שלו רק חבל שאין לי מצלמה