להשרות בתחמיץ
אפשר להשרות קוביות טופו בתחמיצים שונים, לדוגמה: שמן זית, רוטב סויה, שום, עלים ירוקים למיניהם, עגבניה טריה חתוכה לקוביות/מרוסקת, מלח, פלפל, פפריקה... אפשר גם לשים חומץ בלסמי במקום/בנוסף לרוטב סויה ואפשר גם להוסיף לתחמיץ ירקות רכים ובעלי טעם שנועדו לרוטב (למשל עגבניות, חצילים), ואז הם גם סופגים את טעם התחמיץ וגם מקנים לו טעם משלהם. את הנ"ל להוסיף לתבשיל. למשל, אם מכינים רוטב בווק/מחבת לפסטה או לאורז ומקפיצים שם ירקות, ניתן להוסיף את הנ"ל לקראת סוף טיגון הרוטב והאמן לי שזה יוצא יאמי יאמי יאמי! הערה נוספת: הטופו הרך נועד לשימוש מעין זה ואחרים שפורטו. ל"שניצלים" מטופו כדאי להשתמש בטופו כמה שיותר קשיח. בתאבון!