למישהו יש רעיונות למסיבת חנוכה

mom&shaked

New member
למישהו יש רעיונות למסיבת חנוכה

מחר יש לנו ישיבת הורים בקשר למסיבת חנוכה שתהיה בגן וצריך לבוא עם רעיונות
מדובר במסיבה לקטנטנים גילאי 2-3 בערך

רותי&ע

New member
ממה שאני זוכרת ממסיבת חנוכה

של הגן שנה שעברה (אותם גילאים)- חילקו להם נרות מאיזה בריסטול שכשכיבו את האור הנרות זרחו בצבעים שונים. וזה היה מאוד יפה. כל השאר היה מאוד סטנדרטי-שירי חנוכה, ריקודים, סופגניות..

חוויה שאזכור כל חיי מחנוכה..

הייתי בת שלוש..ובאנו בבוקר לגן..ומהתקרה הורידו סביבון..שהיה קשור כמובן..ובתוכו היו שקיות הפתעה וסביבונים.... ואנחנו האמנו שקרה נס של חנוכה... מה שזכור לי באמת זה שכל הזמן חשבתי איך הסביבון הגיע למעלה... אח,התמימות!

anat30g

New member
מסיבת חנוכה

אחת המסיבות המוצלחות של ילדיי היתה הפעלת הילדים בשילוב ההורים. כל משפחה קיבלה סלסלה - בסלסלה היה חישוק קטן, פנס, כדור שעליו היה מודבק כד, גרביים לבנות ועוד אביזרים. הגננת השמיעה שירים ואמרה באיזה אביזרים להשתמש - וכולם רקדו ושרו. הילדים הופעלו באותה צורה במהלך השבוע שלפני המסיבה והכירו את השירים - כך שלא פעם הילדים ידעו יותר טוב מההורים מה צריך לעשות במהלך הריקוד. במסיבה היתה מוצלחת - כולם השתתפו - כי אפילו ילדים שבדרך כלל מקבלים פחד קהל מהרבה אנשים סביב הרגישו בטוחים עם אבא ואמא. ואגב, גם לי זכור הסביבון שירד מהתקרה בילדותי... חבל שהיום לא עושים את זה יותר... ואם עושים - אבל שלא בגן של ילדיי. ענת

היי!! גם לנו היה כזה סביבון בגן

והיו בפנים ממתקים והפתעות. אולי זה היה נס חוזר... מצד שני, היום אני כבר יודעת איךף עושים את הנס הזה..

מירי,

New member
בפעוטון של בן הוא כבר תלוי...

אני יודעת שהילדים ממש מחכים שהוא ירד עם הפתעות1

mom&shaked

New member
גם אני הוקסמתי מנס הסביבון שיורד

מהתקרה בערך באותו גיל....וזה רעיון לא רע בכלל להקסים גם את הקטנטנים שלנו באותה דרך

למעלה