למישהו יש רעיונות עבור ציירת...

shiri33

New member
למישהו יש רעיונות עבור ציירת...

אני מנסה (בהתנדבות) לעזור לציירת צעירה העוסקת בשילובים של ציור וצילום (ציורים שמתאימים גם לגדולים וגם לילדים)לקדם את עצמה, למישהו יש רעיונות איך לפרסם את העבודות שלה בלי להוציא על זה כסף ? תודה מראש

שתתנדב ל..

שתצייר בהתנדבות לבית השנטי לבית הפתוח לאקים ולכל המקומות האלה שמפרסמים מידי פעם פשוט שתעשה את זה ללא תשלום ורק בשביל קרדיט

danchen

New member
מה עם תערוכה ?

זה יכול להיות בגלריה אבל גם במקום ציבורי אחר אפילו במסעדה רצינית, לובי של בנין משרדים או משרד שעוברים בו הרבה אנשים ביום. כמובן שבתמורה להצגת הציורים במקום את צריכה לקבל הסכמה של הבעלים של המקום לקדם את הציירת (למשל לחלק כרטיסי ביקור או לשים על כל תמונה מחיר וטלפון). סביר שתצטרכי לתת למקום תמונות במתנה בתמורה לשתה"פ שלו.

enwhysea

New member
תערוכה אחלה רעיון

אם היא טובה ואת יכול לספק כאלה סטאנדים בשביל התמונות, יכול להיות שאני יכול לסדר ערב בלובי של מלון קטן בתל אביב. העלות תהיה רק הדפסת ההזמנות. שאפשר לחלק לחברים, ברחוב, בחנויות צילום או אומנות. אם אין הרבה עבודות, אולי לשלב אם עוד משהו בכל מקרה בקשר למקום, שלחי מסר אם זה מתאים.

מייקיס

New member
רעיונות עבור ציירת

בדוקסה ברחוב מונטיפיור תולים כל כמה זמן סדרת תמונות של צייר אחר. זה תמיד בולט ותמיד יש מתעניינים. אני בעצמי שאלתי מספר פעמים על הציירים. כדאי לנסות

למעלה