למישהו יש שיטה שהצ'יפס לא יספוג כל כך הרבה שמן אליו?. שמעתי שאפשר לשים גזר בסיר עם השמן וזה עוזר
L lklk2 New member 7/4/03 #1 למישהו יש שיטה שהצ'יפס לא יספוג כל כך הרבה שמן אליו?. שמעתי שאפשר לשים גזר בסיר עם השמן וזה עוזר
M maxima ושמנה@ New member 7/4/03 #2 זה לדעתי יותר שהשמן לא ישרף... צ'יפס יספוג תמיד המון שמן... לשים בנייר סופג... ולהנות כמה שיותר
ס סתיו ג New member 7/4/03 #3 רוצה צ'יפס טעים יותר? תוסיפי שן שום בטיגון. ועוד שן כתושה אחרי שמוכן לערבב טוב עם המלח ויוצא מעדן.
פ פריזB New member 7/4/03 #5 הכל תלוי בטמפרטורת השמן אם הצ'יפס מקבל מכת חום חזקה אז הוא נאטם יותר טוב וסופח פחות שמן. (שלוש שנים בבורגראנץ' לא הולכות ברגל... )
הכל תלוי בטמפרטורת השמן אם הצ'יפס מקבל מכת חום חזקה אז הוא נאטם יותר טוב וסופח פחות שמן. (שלוש שנים בבורגראנץ' לא הולכות ברגל... )
ע עגת New member 7/4/03 #6 אחרי שאת שוטפת את תפוחי האדמה וחותכת אותם, יבשי אותם היטב. על גזר בשמן רותח שמעתי כשמכינים סופגניות, ייתכן שגם לצ'יפס זה תורם. הגזר אמור לספוח אליו את השמן.
אחרי שאת שוטפת את תפוחי האדמה וחותכת אותם, יבשי אותם היטב. על גזר בשמן רותח שמעתי כשמכינים סופגניות, ייתכן שגם לצ'יפס זה תורם. הגזר אמור לספוח אליו את השמן.
A adigreen New member 7/4/03 #7 אני פורס לפרוסות דקות ושם בקערה מלאה מים ומלח. כאשר השמן חם אני לוקח ביד אחת חופן פרוסות וביד השניה מכסה לסיר. מניח את הפרוסות בסיר ומכסה מייד. הציפסים יוצאים קשים וקריספיים. לא לערבב עד שהם מקבלים צבע. אלעד
אני פורס לפרוסות דקות ושם בקערה מלאה מים ומלח. כאשר השמן חם אני לוקח ביד אחת חופן פרוסות וביד השניה מכסה לסיר. מניח את הפרוסות בסיר ומכסה מייד. הציפסים יוצאים קשים וקריספיים. לא לערבב עד שהם מקבלים צבע. אלעד