למישהו יש תאקורדים של אתה לא פליפה? אני צריך תאקורדים של זה תודה מראש :)
א אבא תרנגול New member 15/11/03 #1 למישהו יש תאקורדים של אתה לא פליפה? אני צריך תאקורדים של זה תודה מראש
D DesertRose7 New member 15/11/03 #2 זה לא המקום לחפש!! זה לא שיר של הדורבנים! סתם מישהו קפץ על ההזדמנות ועל גל ההצלחה של הדורבנים ומשתמש בשם שלהם כדי לפרסם שיר שלו!
זה לא המקום לחפש!! זה לא שיר של הדורבנים! סתם מישהו קפץ על ההזדמנות ועל גל ההצלחה של הדורבנים ומשתמש בשם שלהם כדי לפרסם שיר שלו!
א אבא תרנגול New member 15/11/03 #3 אה באמת? אתה רציני? איזה מניאק האיש הזה! חשבתי שזה שלהם ולא הבנתי מי שר את זה :\ btw יוסי חסון זה זיגו?
אה באמת? אתה רציני? איזה מניאק האיש הזה! חשבתי שזה שלהם ולא הבנתי מי שר את זה :\ btw יוסי חסון זה זיגו?
L little bony New member 15/11/03 #4 ממש לא... יוסי חסון על המחשב עידו אופק- זיגו על הגיטרה המלווה...
D DesertRose7 New member 15/11/03 #5 את... ואני רצינית מאוד!! כן.. יש כאלה אנשים בעולם!! מתפרנסים על חשבון אחרים! או יותר נכון מתפרסמים!
א אבא תרנגול New member 15/11/03 #6 איזה פיגור מה זה שווה לו עכשיו יותר מכירים את הדורבנים כי זה שיר יפה ואת מי שכתב את זה אף אחד לא מכיר מכירים רק את הדורבנים כי זה בשם שלו אז מה יצא לו מזה? איזה אדיוט!
איזה פיגור מה זה שווה לו עכשיו יותר מכירים את הדורבנים כי זה שיר יפה ואת מי שכתב את זה אף אחד לא מכיר מכירים רק את הדורבנים כי זה בשם שלו אז מה יצא לו מזה? איזה אדיוט!
L little bony New member 15/11/03 #7 עשו את זה גם לכריסטנה אגילרה... שהיא שרה כאילו נגד אמינם וזה היה שיר של מישי אחרת
D DesertRose7 New member 15/11/03 #8 הוא חשב.. או יותר נכון.. לא חשב! הוא חשב שיאהבו את השיר.. ואז אחר כך ישימו לב שזה לא של הדורבנים והוא יצליח להתפרסם! אבל.. הוא טעה! ובגדול!!
הוא חשב.. או יותר נכון.. לא חשב! הוא חשב שיאהבו את השיר.. ואז אחר כך ישימו לב שזה לא של הדורבנים והוא יצליח להתפרסם! אבל.. הוא טעה! ובגדול!!
D DogsGirl New member 16/11/03 #9 מה?!../images/Emo60.gif זה לא של הדורבנים? מי שעשה את זה הוא ממש מטומטם