למישהו יש ת'פונט של פלוריסיינטה פליזזזזזזזזזז
H hila rojas New member 8/11/04 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifהתכוונת לזה../images/Emo26.gif
D danone3 New member 9/11/04 #6 לא.. אבל תודה בכול זאת... פונט זה כתב....כמו לדוגמה: Ariel אני מתכוונת אם יש לכם את הכתב של פלורסיינטה.... מקווה שתבינו.....=]
לא.. אבל תודה בכול זאת... פונט זה כתב....כמו לדוגמה: Ariel אני מתכוונת אם יש לכם את הכתב של פלורסיינטה.... מקווה שתבינו.....=]
R rotemshi New member 9/11/04 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"שנש עומררררררררר את זוכרת את הסיפור ששמתי פעם בקישור לפורום של קטנטנות שאמרת שזה הסיפור הכי יפה וזה... אז היה עוד פרק? כי כבר חוד שאין שם פרקים אז פתחו שירשור חדש או משו? נא לדווח
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"שנש עומררררררררר את זוכרת את הסיפור ששמתי פעם בקישור לפורום של קטנטנות שאמרת שזה הסיפור הכי יפה וזה... אז היה עוד פרק? כי כבר חוד שאין שם פרקים אז פתחו שירשור חדש או משו? נא לדווח
R rotemshi New member 9/11/04 #5 נ"ש צהריים טובים אני עכשיו בבצפר ומשעמם לי בטירוף... אני מהפלא שלי והוא חדש דנדש זה פיליפס 530... וביטלו לי שעה שישית!! ויהיייייי
נ"ש צהריים טובים אני עכשיו בבצפר ומשעמם לי בטירוף... אני מהפלא שלי והוא חדש דנדש זה פיליפס 530... וביטלו לי שעה שישית!! ויהיייייי
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 9/11/04 #7 אין לי ת'כתב.....באסה ורותם!?כן נראה לי חח... תתחדשי על הפלא
R rotemshi New member 9/11/04 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif טנקיו ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif חיחי