למישהו יש תרופת סבתא לכאבי שיניים?

ה מוזה

New member
עד שתמצאי רופא שיניים

אם יש לך בבית מקלות ציפורן ( משמש לאפיה תבלון וכו') שיני הציפורן חריפות ומרגיעות מיידית כאבי שיניים וחניכיים. יש ללעוס או למרוח על המקום הכואב מספר דקות, כעזרה ראשונה. ומחר על הבוקר או אפילו לפני להגיע לרופא שיניים . אפשר גם אם אין לך ציפורן בהישג יד - לטבול צמר גפן או קיסם שיניים במעט ערק/קוניאק, להניח על השן הכואבת. - לעטוף בבד דק גרגרי פלפל שחור, להניח על השן הכואבת. - לקחת שן שום דקה, ולהכניסה לתוך החור הכואב. ולגשת במהירות האפשרית למרפאת שיניים תורנית תרגישי טוב

Tali1912

New member
שלום שלום

בטח כבר התיישבת על הכיסא אצל הרופא אבל בכל זאת למי שרוצה לדעת איך מתגברים על כאבי שיניים, לא בשעת כאבים עצומים אלא סבירים. צמר גפן טבול בעראק ועוד משהו לגרגר מים עם מלח. ועראק טוב גם למריחה על הבטן גם לאנשים מבוגרים וגם לאנשים קטנטנים
ביחוד בעיות גזים בשלשת החדשים הראשונים, זה מרגיע.

Tali1912

New member
אהה שכחתי לציין

שהריח של התותים בדף הראשי הוביל אותי לכאן

iditush11

New member
יוווווווו טלי ברוכה הבאה לכאן!!

איזה כיף איזה יופי לראות פרצופים מוכרים!! מה שלומך יקירתי? מה שלום ג'? ישנה טוב הלילה? תשארי פה - אחלה פורום.
עידית

../images/Emo18.gif עם העראק לתינוקות

זה מיתוס מופרך ולא בריחא. העראק נספג למחזור הדם של התינוק ומטשטש אותו. לכן הוא "עוזר" לגזים. לא לעשות!

Tali1912

New member
אממממ.

זה לא מיתוס זאת עובדה!!! וזה עוזר בודאות. שום תינוק במשפחה שלנו לא קרה לו שום דבר אלא הרגיע אותו. וזה מתבסס על שנים. את לא חייבת לנסות את זה אבל אל תפסלי על הסף משהו שבשבילך מיתוס.

יקירתי אני מרשה לעצמי לפסול את המית

מיתוס הזה בלי שום בעיה בתור מדריכת הנקה מגובה במחקרים מקצועיים. העראק חודר למחזור של התינוק. לתינוק אין יכולת לפרק אלכוהול כמו למבוגר. מה שבעצםמגיע ת התינוק וא האלכוהול שמציף אותו. אז כן. אני פוסלת וקוראת לאימהות לא לנסות את השיטה המפוקפקת הזו. יש שיטות יעילות לא פחות ובטוחות יותר.

כיסוף

New member
אז את פוסלת

סוגיה שעליה סבתא שלי וכל שלושים נכדים והרבה נינים כולל אני, גדלו על עראק? כולנו בריאים ושלמים. לא קרה לאף עולל משהו. ברור שיש עוד שיטות כמו תרופות נגד גזים לתינוקות. ולא שמים לו כוסית או חבית עארק רק על המקום. נו שויין אבל למה לי להתווכח איתך. כל סבתא ודור האמהות שאחריה והשיטות שלה.

כן

אני לא פוסלת חלילה את אישיותך או את סבתא שלך. אלא את השיטה הנ'ל. נא להבדיל. ולא רק אני כאדם פרטי פוסלת אלא פוסלת לאור מחקרים מהימנים ורציניים.מי שלא מאמין יכול לגשת לצורך העניין לפורום ייעוץ הנקה של אסתר גרוניס ולקבל חיזוק. בכל מקרה-אם אתה ממליץ כאן על שיטה שעלולה ,בכמויות לא נכונות,לגרום רעלת אלכוהול אצל תינוק-אנא ציין כמות מדוייקת למען מי שיחליט להשתמש בשיטה מפוקפקת כזו.

למעלה