טוב זה סיכום קצר של מה יש ובעיקר אין ב 8.2 בתור התחלה נרגיעה את כולם למרות שבהחרזה היא כתוב במפורש שהKDE3 יהיה כלול הוא לא !! אכשו בו נתחיל בצורה מסודרת חבילות :כול החבילות הדכנו לגירסאות היציבות שלהם KDE גירסה 2.2.2 GNOME גירסה 1.4.1 יציבות : אין !! מהירות: יש שיפור ניכר בהפעלה על מעבדי AMD וגם קצת על INTEL יש לסים לב שההפצה הזות היא הרישונה שיצעה שרצה על מעבדי פנטיום ומלא בלבד !! (תשכחו מה486 ו386 זה פשות לא ירוץ) מנדריק סיחקו הרבה זמן כניראה ב XWINDOWS אחרת אני לא יכול להסביר את כמות ההשפים שהם הסיפו (אני ספרתי 10 אבל יש עוד) לכול דבר (כולל להגדיר SAMBA שזה די טיפשי לפי דעתי)וכרגיל הרקע נישאר אדום (אני לא מבין למה לכול הרוחות !!) בקיצור ההפצה לא משהוא (בהחלט לא מה שציפיתי) יש לי את כול השלוש דיסקים (קיבלתי ישירות ממנדריק בסופו של דבר) אני מרגיש השפעה די גדולה של WINDOWS XP על המימשק הגרפי (לפעמים קשה להבדיל !!)אולי סוף סוף מנדריק מתחילה להיתמתן ?? נימאס להם להיות הכיבשה השחורה ?? ימים יגידו ההפצה הבאה היא 9.0 (כן כבר שרינתי לי עותק) והיא כבר נימכרת באתר ב PRE אני חש שהיא תהיא הפצה של מיפנה שבא תהיא הפצה אחת למחשבים אישיים ואחת לשרתים פרופר לשאלות תלונות בקשות [email protected] נדב