עו מתכון - די דומה אבל...
לחביתיות: 1.5 כוסות קמח 1.5 כוסות חלב 60 גר` חמאה מומסת 4 ביצים 2 כפות סוכר קורט מלח ו..2 כפות ברנדי למלית: 300 גר` גיבנה 9% 1 גביע שמנת חמוצה 1/2 כוס סוכר כפית תמצית וניל קליפת לימון מגוררת דקדקדק 100 גר` צימוקים בהירים לרוטב: 300 גר` פירות יער קפואים - מופשרים 2/3 כוס סוכר 1/4 כוס קרם דה קסיס לקישוט: 100 גר` פירות יער קפואים - מופשרים עלי נענע.. כל אחת מהתערובות לערבב בנפרד במעבד מזון. את החביתיות מטגנים במחבת טפלון עם חמאה, ממלאים את החביתיות המוכנות במלית המעורבבת. מסדרים בתבנית ולתנור על 180 מעלות ל 15 דקות. את הרוטב המרוסק מעבירים לסיר קטן ומחממים. מגישים בצלחות אישיות עם הרוטב, אפשר גם להתפרע עם קצפת ליד.. נדמה לי שזה מתכון של בני סיידא - בכל מקרה מומלץ בחום...