למישהו יש..........

bshuval

New member
למה אתם קוראים לזה "מדריכים"

המילה, לדעתי, היא "הוראות". לא קיימת תוכנה ייעודית להכנת הוראות אוריגאמי. מה שצריך לעשות זה להשתמש בתוכנת ציור וקטורית (כלומר תוכנת ציור שמאפשרת לצייר דברים ברמה של קווים, ושומרת את הקווים באופן מתמטי במקום ברמת הפיקסל. זה מאפשר לעשות דברים כמו למצוא נקודות חיתוך של קווים וכיו"ב). אחרי שיש תוכנה, צריך ללמוד להשתמש בה. יש מספר "טריקים" וטכניקות שעוזרות להכנת הוראות אוריגאמי. לומדים עם הזמן (לפי מה שצריך לעשות!). השיפור בהתחלה הוא ניכר ומאד מהיר. הסט השני של הוראות שהכנתי היה טוב הרבה יותר מהראשון. היום אני מסוגל להכין הוראות ברורות לדגם עם כ-40 שלבים תוך מספר שעות.

r o m 1 1

New member
../images/Emo13.gifומה התוכנות האלה

מה השם שלהן ואם יש לך קישור להוריד אותם

bshuval

New member
אני משתמש בתוכנה שנקראת freehand

משתמשים בתוכנה הזו גם רוברט לאנג, ג'ון מונטרול, סטושי קאמיה, הידאו קומטסו, ג'יאנין מוזלי, מארק קירשנבאום, ג'ייסון קו, ג'רמי שייפר, ורבים אחרים. ישנה תוכנה אחרת, illustrator, בה משתמשים ניק רובינסון, צ'רלס אסלטין, מטה פדרסון, אלאסדיר פוסט-קווין, ועוד. יש תוכנה למקינטוש, שנקראת קאנבאס, וגם בה משתמשים אנשים. טום האל משתמש בתוכנה הזו. כל התוכנות עולות כסף.

mamaliga1

New member
פלאש 9..

אני ניסיתי להכין מדריך, אבל בסוף צילמתי.. אבל נשארו לי הסימנים, הדפים והחצים.. אני אשמשיך ואביא.. אולי עם זה תוכלו לעשות... נ.ב. אני אלון(m1ko).

bshuval

New member
הכנת הוראות בצילום

אלון, אני מכיר מספר אנשים שמשתמשים בצילומים להכנת הוראות (אנא, הפסיקו להשתמש במילה "מדריך"!!!!). אני מציע שתסתסכל באתר של ראבי לדוגמאות.

למעלה