למישהו יש....

נטלי ב

New member
למישהו יש....

את השיר של פטו וברקודה? יש לי את הקליפ, אבל לא את השיר עצמו... כל אתר שנכנסתי אליו מוריד רק את הקליפ ולא ת´שיר! אז אם למישהו (בכלל) יש לו שירים מקטנטנות, שיכתוב לי פה, או ישלח לי מסר יאללה ביי........ ותודה
נטלי

לבי

New member
יש לי....

אבל את השיר של אלחו ובלן estoy loca אם את רוצה אני ישלח לך אותו.

mili18

New member
יש אתר שאפשר לנסות...

,באתר הזה הצלחתי להוריד המון שירים של קטנטנות ,אבלwww.audiogalaxy.com אחר כך תרשמי באתר download תצטרכי להוריד את התוכנה(את תראי איפה שכתוב שם,דואר אלקטרוני,סיסמא וכו´,ואני מבטיחה לך שלא תשכחי את התוכנה הזאת,אומנם זה מוצא לך רק שירים,אבל מבין כל תוכנות שיתוף קבצים,זה מוצא הכל! מקווה שתמצאי שם את מה שרצית... ביי mili18

Rotem Lisa

New member
לי יש הרבה שירים..

לכתוב אותם פה ? כי כתבתי כבר.. אני אחפש ואעתיק, רק תני לי דקה

Rotem Lisa

New member
אוף, אני לא מוצאת.

אני אכתוב מחר, כי אני נוסעת לבאולינג.. ביי! אגב, *-* אני נשבעת שאני אכתוב מחר~!!!!

נטלי ב

New member
האמת....

יש לי את השירים שאני אוהבת.... הדבר היחידי שחסר לי זה השיר של פטו וברה....(לא הקליפ כי יש לי אותו) אז יש למישהו?!?! ועוד משהו....שכל אחד ירשום איזה סרטונים יש לו של קטנטנות כי אני אשמח אם יש למישהו קליפ/סרטון שלי אין....כי אז גם לי יוכל להיות
יאללה ביי נטלי

נטלי ב

New member
עוד משהו....

למי יש את השיר שהיה העונה "צעצוע להרכבה?"..... חיפשתי ואין את זה באף מקום! זה גם הקליפ היחידי שממש כל השחקנים משתתפים בו, קליפ כזה "משותף" די אוהבת אותו..... אז יאללה ביי נטלי

Rotem Lisa

New member
יש לי סירטון

שלכלוך מציע ללוסיה חברות בדיסני, וסירטון של מרטינה. ויש לי ת´שיר "צעצוע להרכבה" בדיסק, אני יכולה להלקיט ולשלוח לך, אם את צה..

גלגלונת

New member
אוויצ´ ! ../images/Emo24.gif אני אווהפת ת´שיר..

ואת הקליפ של "צעצוע להרכבה"... חחח...הכי מצחיק לראות שם את ברקודה שר, אויי מסכנות האוזניים שלי.. אה, ואם זה מעניין מיצ´הו מכאן, יש לנו בבית ספר כל מיני תחרויות לפורים ( יש פרסים.. ): תחרות הבדיחה המצחיקה ביותר
תחרות התלבושת ההפוכה ביותר ותחרות הכיתה המקושטת ביותר...
יש נציגים מכיתה ו´ שבאים לכל כיתה ורואים איזו כיתה הכי מקושטת וכו´... ואני בין הניציגים שעוברים ורואים איזו תלבושת הפוכה ביותר..
יש לנו גם מנהג כזה שכל כמה ילדים מכיתה ו´ באים אל כיתה וממציאים שיר לפורים, ואז שרים אותו לכל בית הספר, והכיתה זוכה תקבל איזשהו משהו
, אז אני.. אמורה להמציא שיר לאיזו כיתה של חבורת מופרעיייים, איזו באסההה
טוף ביי ביי,
גל

נטלי ב

New member
איזה יופי~~~~~!!!!!

אשמח מאוד אם תשלחי לי את "צעצוע להרכבה"..... אבל לא חייבים להקליט....תכניסי את הדיסק למחשב ותשלחי לי אותו באי סי קיו....
ממש אודה לך! ביי נטלי

גלגלונת

New member
איזה כיף לך..

גם לי בא לנסוע לבאולינג... אני אכסח שם את כולם
סססתם.. ביי, גל

Rotem Lisa

New member
../images/Emo107.gif~../images/Emo15.gif

את יכולה לשלוח לי, בבקשה ? את השיר ? גראס..
Nacho~&~Chiquitita~Girl

נטלי ב

New member
איזה יופי~~~~2!!!!!!!!!

את מתכוונת לשיר של פטו וברה או "צעצוע להרכבה"??? בכל מקרה אודה לך אם תשאירי לי הודעה ואז תוכלי אולי לשלוח לי את זה דרך אי סי קיו..... בייייייי נטלי

למעלה