למישהו כאן יש את העונה הראשונה בDVD ? ואם כן,איך התוספות? שוות משהו? זה מעוצב יפה? איך זה בכלל??\
V v e g a New member 2/6/05 #1 למישהו כאן יש את העונה הראשונה בDVD ? ואם כן,איך התוספות? שוות משהו? זה מעוצב יפה? איך זה בכלל??\
ד דון גל New member 2/6/05 #2 לי יש. אחלה תוספות, אחלה ערוצי "הערות במאי" מעוצב כמו כל הסדרות של FOX (מתקפל כזה,) ובאמת מומלץ! הדון.
לי יש. אחלה תוספות, אחלה ערוצי "הערות במאי" מעוצב כמו כל הסדרות של FOX (מתקפל כזה,) ובאמת מומלץ! הדון.
ד דון גל New member 2/6/05 #4 כן: FOX עושה מבצע כל כמה זמן על "עונות ראשונות" - אני ממליץ להמתין לפעם הבאה ואז לקנות, לי עלה $15. הדון.
כן: FOX עושה מבצע כל כמה זמן על "עונות ראשונות" - אני ממליץ להמתין לפעם הבאה ואז לקנות, לי עלה $15. הדון.
V v e g a New member 2/6/05 #5 אוקיי....אגב,ידעת ש.. העונה הראשונה בDVD זכתה בפרס הDVD הכי טוב באיזה תחרות של סרטי DVD בארה"ב?
ד דון גל New member 2/6/05 #6 אתה שוכח איזה פורום אני עוד מנהל פה בתפוז? העונה הראשונה לא זכתה בפרס הDVDX בשנת 2003, רק היתה מועמדת לפרס הDVD הטוב ביותר. הדון.
אתה שוכח איזה פורום אני עוד מנהל פה בתפוז? העונה הראשונה לא זכתה בפרס הDVDX בשנת 2003, רק היתה מועמדת לפרס הDVD הטוב ביותר. הדון.
V v e g a New member 2/6/05 #7 וואלה... ^_^ שהסתכלתי בIMDB זה נראה לי כמו שהם זכו... כנראה בגלל שראיתי את הזכיות האחרות,הוספתי גם את זאת....
וואלה... ^_^ שהסתכלתי בIMDB זה נראה לי כמו שהם זכו... כנראה בגלל שראיתי את הזכיות האחרות,הוספתי גם את זאת....
Y yos mar1 New member 3/6/05 #8 למרות המלצתך ,לא הצלחתי להתאפק ורכשתי את המארז במחיר מלא . קצת יקר, אבל אני מתענג על כל רגע .
Y yos mar1 New member 4/6/05 #10 לא מתורגם . רכשתי בלייזר קלאב 274 ש"ח . 3 העונות הראשונות יצאו ב- DVD .