למישהו כאן יש את ה- HTC Hero?

merkavam4

New member
למישהו כאן יש את ה- HTC Hero?

האם למישהו כאן בפורום יש את המכשיר הזה? איך מסתדרים איתו בארץ בלי תמיכה מלאה בעיברית ושירות תיקונים? כמה הוא עולה בחו"ל?

kזאבי

New member
תמיכה מלאה בעברית - כמעט

למרות שאין ממשק בעברית יש תמיכה מלאה בעברית, עם בעיה קלה של מספרים מימין לשמאל בתוך טקסט עברי. מסתדרים איתו בארץ בלי שירות תיקונים כמו עם כל מכשיר שלא נרכש אצל מפעילה ישראלית.

HypeRoy

New member
כן לי יש

מסתדר איתו מצויין !!! התקנתי עברית ופרסמתי איך בפורום. בלי שרות תיקונים זו בעיה, לכן שומר עליו קרוב-קרוב. למעשה, אם בשבוע הראשון לא מתגלות בעיות במכשיר, כלומר תקלות טכניות ביציאה מן המפעל אז סביר להניח שעד שימאס לך ממנו לא יהיו כל תקלות. אם חושש מנושא התקלות, אז פלאפון יצאו עכשיו עם אחיו הצעיר (או הבוגר, תלוי איך מסתכלים) - HTC MAGIC. אין חיבור אוזניות סטנדרטי (וזה לא קריטי מכיוון שמעדיף לשמוע בנגן שלי), וזיכרון יותר חלש (בעיה באה לידי ביטוי רק בממשק הSENSE של HTC, שאפשר לחיות בלעדיו. ערך החיים יורד בלעדיו, אבל עדיין אפשר). זו אלטרנטיבה בכלל לא רעה היוצאת במחיר כדאי למדברים סדירים. אבל זה לא ה HERO. בארץ משיגים אותו כיום באזור ה 3500 ש"ח מיובאנים פרטיים. אני הבאתי מגרמניה באזור ה 2000 ש"ח. אז האם שווה את זה? מאד!!!!! אבל זה עניין סובייקטיבי

ma11ohad

New member
היי אני גר באמריקה ויש לי את ה HTC HERO מSPRI

היי אני גר באמריקה ויש לי את ה HTC HERO מSPRINT טלפון מעולה ו3G של ספרינט מדהים , העניין היחיד הוא שאני מעוניין להתקין עברית כדי שאני אוכל לקרוא אתרים ישראלים וגם כדי שאוכל לשלוח הודעות בעיברית. ניסיתי כל מני דרכים שמצאתי און ליין כדי לעשות את זה , אבל ללא הצלחה. האם יש לך נסיון עם הטלפון בגרסה האמריקאית ? תודה

HypeRoy

New member
לי יש גרסה אירופאית (מגרמניה)

אולם אין סיבה למה שההתקנה לא תעבוד גם בגרסת SPRINT. ראה אחד מהשרשורים הקודמים שלי צירפתי קישור להתקנת עברית שעבד עבורי

למעלה