מתוך סקרנות, אם חלב לא אמור להיות מורתח
זה אומר שהמקציפים החשמליים רק מחחמים את החלב
לטמפרטורה של 70 מעלות?
איך אתם מקציפים את החלב שלכם?(אם אתם אוהבים את תוספת החלב)
תודה
ידני עם מנוע ובטריות שמסובב סליל בתוך הכוס. לוחצים על הלחצן ונוצר המון קצף.
 
משהו כמו כוס גבוהה עם בוכנת רשת. שופכים גם חלב קר. מפמפמים ונוצר המון קצף.
או פרש-פרס (כאן לימדו אותי איך קוראים לזה)
היה לי את הראשון ובטיפשותי העפתי אותו .
את השני יש לי והוא נהדר.
איזה כיף חלב מוקצף. חולה על זה. שמה מלא-מלא
תגיד, ניסית עם חלב מעל 3% שומן?
סקרנית איך זה יוצא. עוד יותר סמיך וקצפתי? מממ יאמי