למישהו מיכם יש מקציף חשמלי?

למישהו מיכם יש מקציף חשמלי?

מתוך סקרנות, אם חלב לא אמור להיות מורתח
זה אומר שהמקציפים החשמליים רק מחחמים את החלב
לטמפרטורה של 70 מעלות?
איך אתם מקציפים את החלב שלכם?(אם אתם אוהבים את תוספת החלב)
תודה
 

dudi4321

Active member
יש לי 2 סוגים

ידני עם מנוע ובטריות שמסובב סליל בתוך הכוס. לוחצים על הלחצן ונוצר המון קצף.
&nbsp
משהו כמו כוס גבוהה עם בוכנת רשת. שופכים גם חלב קר. מפמפמים ונוצר המון קצף.
 
יש לך פלאנג'ר

או פרש-פרס (כאן לימדו אותי איך קוראים לזה)
היה לי את הראשון ובטיפשותי העפתי אותו .
את השני יש לי והוא נהדר.
איזה כיף חלב מוקצף. חולה על זה. שמה מלא-מלא

תגיד, ניסית עם חלב מעל 3% שומן?
סקרנית איך זה יוצא. עוד יותר סמיך וקצפתי? מממ יאמי
 

dudi4321

Active member
כן. פלאנג'ר. עם חלב רגיל 3%

יוטבתה, טרה או תנובה.
הבעיה שלא מחמם ת'חלב. אז שם מעט כדי שהקפה לא יתקרר לגמרי. החלב משמש גם להמתקת הקפה. יש בו גם אלבומין שזה סוכר חלב.
 

dekeltal

New member
סוכר חלב זה לקטוז

אלבומין אאל"ט זה בכלל סוג של חלבון
 

dudi4321

Active member
צודק. טעיתי. לקטוז זה סוכר חלב.

אלבומין זה החלק החשוב מהחלבון בחלב.
 
למעלה