שלום שלום, שוב אני פה
רציתי לענות קודם אבל הייתי עסוקה.
פתחתי בבית 'מפעל בשר', אחרי הקניות המסיביות אתמול, הכנתי היום: עוף בתנור, שניצלים בתנור ופרגיות על האש. חלק לשימוש עכשיו וחלק להקפאה לאחר-כך.

אתה צודק שהכי טוב להתאמן בבוקר. התכוונתי ללכת היום למכון אבל הייתי צריכה להכין הבשר כדי שלא יתקלקל, אח'כ בעלי חזר מהעבודה וצהריים ואחכ שנ"צ.... אז כמובן שהאימון נדחה.
אני מתכוונת ללכת שלוש פעמים אולי ראשון, שלישי וחמישי.
התרגילים שנתן לי הם בעיקר עם רצועה ועם משקל הגוף עדיין ללא משקולות וגם אירובי- הליכון ואופניים. הוא נתן לי תרגילים לבצע על קצות האצבעות ומכיוון שיש לי בעיות הקרסוליים והמשקל שלי עדיין משמעותי למדעי היו לי אח'כ כאבים בכפות רגליים ובקרסוליים- זה לדעתי עדיין לא מתאים לי אולי בהמשך. הוא גם המליץ שאני קודם לאימון אני אעבוד על ההליכון כחצי שעה ועל האופניים כרבע שעה. לפי מה שקראתי וגם התיעצתי בפורום אחר, מקצועי, עדיף קודם כל אימון כוח ורק אח'כ אירובי.
מחר בבוקר אולי אצא להליכה עם בעלי והכלבים.
ראיתי שכתבת על הקשר שחודש עם הבת-דודה, נהדר, כל הכבוד לך. תראה איך זה מתקדם ואולי רק אח'כ תספר לאמך. אתה יכול להעלות את זה כבדרך אגב תוך כדי שיחה על משהו אחר ' אה, את זוכרת את .... , אני בקשר איתה בפייסבוק' ותרטה את תגובתה. אם היא מאד נגד זה תנסה להסביר לה שאתה מבין את זה שהיא לא רוצה להיות איתה בקשר אבל אתה כן רוצה וזה אינו מעיד על זלזול מצידך אלא זה שזה חשוב לך ונוגע רק לך ולא אמור להשפיע עליה.
אתה יודע ,לפני שנים כשחגגנו בר-מצווה לבן רציתי להזמין דוד של בעלי שגם היה שכן שלנו, גר לא רחוק מאיתנו, וחמי מאד התנגד כי הם רבו והוא איים לא להגיע אם נזמין אותו. לצערי נכנעתי לזה ולא הזמנתי אותו.
לא יודעת למה סיפרתי את זה, לא דוגמא טובה כנראה...
מקווה שהקשר יצליח ושתהנו ביחד.
בהצלחה