למישהו מתחשק לדבר?

אני לא כאן בשעות שאתה כותב את זה

אבל אני גם לא יודעת עד כמה היה לך מעניין להתכתב איתי. מה הנושאים שמעניין אותך להתכתב עליהם?
יש בתפוז פורום של סה"ר שנקרא "תמיכה נפשית לצעירים". מכירים = נוער, בעצם. אולי שם תמצא סביבה יותר מתאימה? וגם מישהו להתכתב איתי בלילה?

אני לא כל כך רוצה לכתוב שם

אני אוהב מאוד ספורט אז זה מעניין אותי אבל אני אוהב לדבר על הכל.

אני רץ

בעקרון אני אוהב כל ספורט!! כדורסל, כדורגל, טניס, ממש הכל. כל מה שמוציא אנרגיות ואדרנלין :)
אני מתאמן בריצה וכבר כמה חודשים שאני רץ 4 פעמים בשבוע. זה ממש עושה לי טוב. כשאני "מפספס" אימון אני מרגיש קצת נאחס.לעומת זאת כשאני מצליח לעשות אימון טוב ומרגיש שאני משתפר זה עושה לי ממש טוב!

לאורה101

New member
חחחחחחח...

הצחקת אותי עכשיו, לאלללה...
למה אני התכוונתי ולמה אתה התכוונת

אני אוהבת ל צ פ ו ת בספורט, להסתכל בעיקר כדורסל ( נדבקתי מבעלי) וגם הבן שלי שיחק כשלוש שנים במועדון הפועל העירוני כילד. אוהבת גם אתלטיקה קלה ושחייה.
ל ע ש ו ת ספורט זה כבר סיפור אחר. אף פעם לא התחברתי לזה, בעבר ניסיתי הליכות אבל לא להרבה זמן. עכשיו ממש עכשיו, שבוע שעבר, נרשמתי למכון כושר כי אני בתהליך של ירידה במשקל וצריכה לשרוף קלוריות ולחזק השרירים ושיווי המשקל.
&nbsp
אני מאד שמחה שאתה אוהב ועוסק בספורט, זה אחלה ותמשיך בזה

זה ידוע גם כמשפר מצב רוח מעולה.
אולי אתה תוכל לתמוך בי בעניין הספורט, תעודד אותי, אה? תלמד אותי מנסיונך.
ערב טוב, חמוד

באמת את שואלת?

כי אם כן אני ממש אשמח. אני גם טוב בספורט ובלעודד אנשים (משתדל בכל אופן
)
אז אני אשמח לעזור אם תרצי.
אני פחות רואה ספורט בטלויזיה. רק משחקים של קבוצות ישראליות בחו"ל שאז אני מעודד את ישראל וממש רוצה שהם יזכו.

לאורה101

New member
כן, בוודאי

אני לא סתם אומרת.
יש לי בעייה של התמדה וגם לא בדיוק מוצאת את עצמי בחדר כושר. נראה לי שמה שנתנן לי המאמן לעשות, התרגילים, לא ממש מתאימים לי וקצת מרגישה מבוכה בכל המצב הזה.
אז, בהחלט אשמח לעזרה.
נוכל לעזור אחד לשני.
יום טוב

אני ממש אשמח!

אני חזרתי עכשיו להתאמן בחודשיים האחרונים אחרי תקופה שלא כל כך התאמנתי בגלל לחץ בלימודים ומבחנים ובגרויות. אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע ואני בדרך כלל עושה את האימון מוקדם בבוקר כי זה ממש כייף להתחיל את היום אחרי אימון וגם כי ככה אני בטוח שאני אספיק להתאמן כי בערב לפעמים כבר אין כוח או שצצים כל מיני דברים... חוץ מזה שגם בבוקר הרבה פחות חם...
למדתי מלא מהאינטרנט וקראתי הרבה מאמרים ואני בונה לעצמי תוכניות אימון לפי זה. כבר רצתי 2 מירוצים של חצי מרתון ואני ממש מת כבר לעשות את המרתון המלא (42 קמ) אבל מותר רק מגיל 18 אז זה יהיה רק בעוד שנה וחצי.
מה תוכנית האימונים שנתנו לך? כמה פעמים את מתאמנת? איזה תרגילים את מרגישה שלא מתאימים לך?

לאורה101

New member
שלום שלום, שוב אני פה

רציתי לענות קודם אבל הייתי עסוקה.
פתחתי בבית 'מפעל בשר', אחרי הקניות המסיביות אתמול, הכנתי היום: עוף בתנור, שניצלים בתנור ופרגיות על האש. חלק לשימוש עכשיו וחלק להקפאה לאחר-כך.
&nbsp
אתה צודק שהכי טוב להתאמן בבוקר. התכוונתי ללכת היום למכון אבל הייתי צריכה להכין הבשר כדי שלא יתקלקל, אח'כ בעלי חזר מהעבודה וצהריים ואחכ שנ"צ.... אז כמובן שהאימון נדחה.
אני מתכוונת ללכת שלוש פעמים אולי ראשון, שלישי וחמישי.
התרגילים שנתן לי הם בעיקר עם רצועה ועם משקל הגוף עדיין ללא משקולות וגם אירובי- הליכון ואופניים. הוא נתן לי תרגילים לבצע על קצות האצבעות ומכיוון שיש לי בעיות הקרסוליים והמשקל שלי עדיין משמעותי למדעי היו לי אח'כ כאבים בכפות רגליים ובקרסוליים- זה לדעתי עדיין לא מתאים לי אולי בהמשך. הוא גם המליץ שאני קודם לאימון אני אעבוד על ההליכון כחצי שעה ועל האופניים כרבע שעה. לפי מה שקראתי וגם התיעצתי בפורום אחר, מקצועי, עדיף קודם כל אימון כוח ורק אח'כ אירובי.
מחר בבוקר אולי אצא להליכה עם בעלי והכלבים.
ראיתי שכתבת על הקשר שחודש עם הבת-דודה, נהדר, כל הכבוד לך. תראה איך זה מתקדם ואולי רק אח'כ תספר לאמך. אתה יכול להעלות את זה כבדרך אגב תוך כדי שיחה על משהו אחר ' אה, את זוכרת את .... , אני בקשר איתה בפייסבוק' ותרטה את תגובתה. אם היא מאד נגד זה תנסה להסביר לה שאתה מבין את זה שהיא לא רוצה להיות איתה בקשר אבל אתה כן רוצה וזה אינו מעיד על זלזול מצידך אלא זה שזה חשוב לך ונוגע רק לך ולא אמור להשפיע עליה.
אתה יודע ,לפני שנים כשחגגנו בר-מצווה לבן רציתי להזמין דוד של בעלי שגם היה שכן שלנו, גר לא רחוק מאיתנו, וחמי מאד התנגד כי הם רבו והוא איים לא להגיע אם נזמין אותו. לצערי נכנעתי לזה ולא הזמנתי אותו.

לא יודעת למה סיפרתי את זה, לא דוגמא טובה כנראה...
מקווה שהקשר יצליח ושתהנו ביחד.
בהצלחה

ללאורה ולסוףסוף רשום

אתם פשוט מרגישים מקסימים ביחד. הקשר שנוצר ביניכם מרגש אותי. החמימות שלך לאורה, ואתה, סופסוף רשום, כזה חמוד שממש יש רגעים שבא לי שתהיה אחיין שלי. יש בך משהו שמעורר רגשות אימהיים ודודתיים. אתה בטח מקסים ומהמעט שקראתי אותך אני מאמינה שכל דודה ראויה לכינויה תשמח מאוד להיות אתך בקשר.

היי שבת שלום

בדיוק חזרתי מהעבודה, היה יום ממש עמוס היום :)
היום בבוקר קמתי מוקדם להתאמן וגם מחר בבוקר אני מתכנן לרוץ :)
לגבי מה שכתבת, אני דוקא מסכים עם המאמן שלך שכדאי לעשות קודם אירובי ואחר כך כוח. לא כדאי לעשות תרגילי כוח לפני שעושים "חימום" לגוף והאירובי זה אחלה חימום. אני תמיד עושה ריצה קלה לפני שאני עושה כוח. זה גם הופך את אימוני הכוח ליותר יעילים פשוט צריך להקפיד לעשות את התרגיל נכון ולא לחפף

לגבי התרגיל עם הקרסול, יש כל כך הרבה תרגילים שאפשר לעשות אז אם לא מתאים לך תבקשי להחליף. אם יש לך בעיות עם הקרסול אז דוקא כן כדאי לעבוד עליו ולחזק אותו, לאט לאט ובעזרת תרגילים שהמאמן ימליץ לך.
אגב, אחד הדברים שיכול להפוך את האימונים לחווייתיים יותר זה לקבוע איזשהו יעד ולהתאמן לקראתו. למשל, למצא איזה מירוץ נחמד של 5 או 10 קמ, להירשם אליו ולהתאמן לקראתו. ואם יש לך חברה שגם מתאמנת או רצה ואתן עושות את זה ממש יכול להיות כייף וחוויה.
ואם את גרה באיזור ראשון לציון אז גם אני אשמח לרוץ איתך לפעמים :)
ולגבי בת דודה שלי, אני קצת מתרגש מזה שאני אפגוש אותה. בקטע טוב... אני שמח שכתבתי לה...
&nbsp

לאורה101

New member
בוקר טוב

קודם כל תודה על העצות.
שנית לא תמצא אותי רצה.
אני מוכנה לעשות ולנסות הרבה דברים אבל ריצה היא לא אחד מהם.
יש לי בעיות בברכיים, שחיקת סחוס, ועם המשקל שלי הזעזועים שהגוף יעבור/יקבל כתוצאה מריצה יהיו גרועים עבורי.
תודה בכל מקרה על הכוונה וברצון לרוץ איתי ואני באמת גרה לא רחוק ממך.
הדבר שהכי טוב בשבילי מבחינת ספורט זה שחייה אבל בינתיים אני אנסה להתמיד במכון כושר.
יום טוב

בוקר טוב

אני קצת התבלבלתי, ראיתי שכתבת שאת עושה הליכון אז הנחתי שאת עושה ריצה.
אגב, שחיה זה נראה לי הספורט הכי בריא בעולם. גם לא מפעיל עומס וכמעט ואי אפשר להיפצע בו וגם הוא עובד על כל השרירים בגוף וגם על שרירים ממש קטנים.
יום אחד אני מת לשחות גם ולעשות אופניים ולהשתתף בטריאטלון. החלום שלי זה לעשות איש ברזל אבל זה עוד הרבה זמן :)

לאורה101

New member
אני בטוחה שתוכל להגשים

את החלום הזה,להיות איש ברזל.
זה מאד מציאותי עבורך אם אתה אוהב ספורט כמו שאתה אכן נשמע.
אבל זה כרוך גם בכסף, צריך לשלם כדי להשתתף בתחרויות. בקבוצה של הוואטסאפ של חבר'ה מהצבא שהיינו באותה יחידה יש אחד שמשתתף בתחרויות אלו, כך אני זוכרת מהמםגש האחרון שהיה לנו, אוכל להתעניין עבורך.
הבנתי ממך שיש הגבלה בגיל לכן זה עדיין מוקדם קצת בשבילך, לא?
בכל מקרה שאפו על התכנון.
אל תתפלא על זה שאני רוצה לעזור לך, מקווה שאני באמת תורמת לך, כי אתה נער חביב שקל לחבב ומאד 'מזמין' יחס חם ואוהב וגם כי אני מתייחסת אליך קצת כמו שאמא אמורה כי אתה בגיל של ביתי וגם כי זה משמח אותי לעזור לאחרים.
אגב גם אתה עוזר לי עם הספורט, לא? אז זה הדדי.
ואל לך להצטער על ההנחה שלך לגבי הריצה שלי, זה טבעי שאנחנו עושים הנחות המבוססות על הידע והנסיון שלנו. לא צריך לבקש סליחה. הכל בסדר!
ד.א. אתה יליד שנת 1999? איזה חודש?
תמשיך לכתוב, נשתמע
המשך שבת נעימה

הלוואי אמא שלי היתה כמוך

היומולדת שלי זה ב 16 באוקטובר ונולדתי ב 1999. אני עולה לי"ב עכשיו. באיזו כיתה הבת שלך?
מרתון זה מגיל 18 וזה עולה כסף להירשם למירוץ עצמו (בערך 350 שקל נראה לי) אבל רוב הכסף הולך על כל מה שמסביב - בגדי ספורט, נעליים, שעון ריצה, ג'לים... ואם עושים גם טריאטלון או איש ברזל אז זה גם לקנות אופניים וכל הציוד והכל...
בקיצור, ספורט יכול להיות תחביב יקר

&nbsp

לאורה101

New member
היי לך גבר

הבת שלי נולדה ב-7 בנובמבר 1999 גם כן. היא נשארה שנה נוספת בגן הילדים לפני כיתה א' בגלל חוסר מוכנות ועכשיו עולה לכיתה יא.
כן , כל ספורט יכול להיות יקר עם ההשקעה בבגדים וכו'.
לצערי לא מצאתי בגדי ספורט למידות גדולות כמו שלי אז נאלצתי להזמין מחו"ל, מחכה שהם יגיעו ומקווה שיתאימו לי.
אגב אחי הוא גם יליד אוקטובר 31 וגם הבת שלו נולדה בדיוק באותו תאריך. הבן שלי נולד באותו תאריך של יום הנישואים שלנו. אני ילידת אוגוסט, אוטוטו יומולדת.

למעלה