למישהו פה יצא לעבוד בבית מלון?

nofi1456

New member
למישהו פה יצא לעבוד בבית מלון?

היי :)
אני בתהליכי חיפוש עבודה מועדפת והייתי בראיונות עבודה ב-3 בתי מלון.
יש לי שתי שאלות בקשר לבתי מלון..

1.אחד מבתי המלון, שצפוי לקבל אותי לעבודה, נתנו לי רשימה קטנה של בדיקות שאני צריכה לעבור לפני שאני מתחילה לעבוד. בין היתר בדיקות צואה ושתן.
הוא אמר שזה בגלל שאני עובדת בתור מלצרית בחדר אוכל ובגלל זה צריך לראות שאני כשירה מבחינה בריאותית..

זאת דרישה נפוצה? בכל בית מלון יבקשו ממני לעשות את זה? ו..לא שיש לי בעיה, רק אני רוצה לדעת אם זה מקובל.

2.מה שונה בעבודה בבית מלון באילת לבין עבודה בבתי מלון בשאר האזורים בארץ?
אני מהצפון אז חיפשתי בתי מלון בחיפה, אבל שמעתי שנגיד באילת ממש "מתעללים" בעובדים ולא מתייחסים יפה..
אני לא יודעת למה לצפות מעבודה כזאת..
אם לישהו יש ניסיון אני אשמח לשמוע :)

תודה מראש.

nofi1456

New member
אתה אומר את זה מנסיון?

אני אשמח לשמוע עוד פרטים..

לגבי הבדיקות שביקשו ממך

אני חושבת שזה דווקא דבר חיובי, וגם אם לא מבקשים את זה בכל מקום - זו דרישה סבירה.

לגבי עבודה במלון בכללי, בדגש על הצפון - אני ממליצה לחפש הודעות של lilo4. היו לה כמה חוויות הזויות במסגרת העבודה, אבל היא שיתפה במידע רב לגבי עבודה במלון. ממה שהיא ואחרים סיפרו, השכר היה דווקא סביר ובטח שלא פחות ממינימום (מה שעדיין לא חוקי במדינה שלנו).

nofi1456

New member
תודה

באמת קראתי כמות מכובדת של הודעות שלה והשכלתי הרבה, אני עוד אמשיך לקרוא..יש הרבה

בכל מקרה זה לא הולך לי כל כך בנתיים למצוא עבודה בבית מלון..יכול להיות שאני אחפש גם בתחומים אחרים (תחנות דלק וכאלה..).

אני באותו מצב

רק שעשיתי את הבדיקות כבר.. הבנתי שזה די סטנדרטי במיוחד אם זה רשת מלונות מכובדת (מעניין, אולי זה אותו מלון שאת מדברת עליו)

עוד לא התחלתי לעבוד אז אין לי כל כך מענה על השאלות שלך,
אבל חיפשתי הודעות של lilo4 והחיפוש לא נותן הודעות ישנות כל כך לפי מה שראיתי :/

אז אם למישהו יש עוד תובנות נשמח לשמוע :)

trilliane

Well-known member
מנהל
צריך לשנות ידנית את התאריכים בחיפוש;

תפוז שינו את בררת המחדל בחיפוש המתקדם והיא מתחילה כיום מ-13/9/2011.

למעלה