למישהו פה יש את הדיסק הראשון של גרין דיי?
ל לירון green day New member 7/12/03 #2 אני לא חושבת שמוכרים אותו בארץ אבל ב- 27.1 יוצא דיסק של כל השירים מהדיסק הראשון באיכות יותר טובה אני חושבת...... וגם יהיו 20 דקות של ראיונות מוקלטים איתם.. אני לא בטוחה אם זה נכון אבל זה מה שאמרו לי
אני לא חושבת שמוכרים אותו בארץ אבל ב- 27.1 יוצא דיסק של כל השירים מהדיסק הראשון באיכות יותר טובה אני חושבת...... וגם יהיו 20 דקות של ראיונות מוקלטים איתם.. אני לא בטוחה אם זה נכון אבל זה מה שאמרו לי
C clam New member 7/12/03 #9 יש לי שאלה כתוב משהו על השיר Knowledge? יש כזה שיר לOperation Ivy וגם ראיתי בהופעה שהם עשו לזה קאבר..... אז השאלה שלי אם השיר הזה הוא הקאבר?
יש לי שאלה כתוב משהו על השיר Knowledge? יש כזה שיר לOperation Ivy וגם ראיתי בהופעה שהם עשו לזה קאבר..... אז השאלה שלי אם השיר הזה הוא הקאבר?
G gp53 New member 11/12/03 #12 כן זה קאבר גרין דיי עשו אותו בזמנו בלי רשות מהלהקה. Knowledge Lyrics - Jesse Michaels Music - OP. IV. Used without permission.
כן זה קאבר גרין דיי עשו אותו בזמנו בלי רשות מהלהקה. Knowledge Lyrics - Jesse Michaels Music - OP. IV. Used without permission.