למישהו...

sivan81

New member
למישהו...

והאם אי פעם רצית משהו כ"כ חזק שזה דבק בגוף ובנשמה שלך.. במשך היום ובמשך הלילה. עד שלבסוף השגת את זה ואז גילית שזה לא מה שרצית אחרי הכל... ואז אותן מחשבות קטנות וחולניות שלך הולכות ומחברות את עצמן למשהו או למישהו אחר.. וכל הדבר המחורבן מתחיל מחדש. והכן אני לקיתי בסימפטומים אבל איני יכול לאתר את הגורם האם אלוהים יכול להיות באמת אכזר? לתת לנו רגשות שאף פעם לא יוכלו להתממש? מותק המבט שלי מתוכנן עלייך ,אבל כשתניחי את זרועותייך סביבי .. אני אסתכל מעבר לכתף שלך ואחפש משהו חדש! כי אני אף פעם לא מצאתי שלווה על חזה של אישה, אני אף פעם לא מצאתי שלווה בתחתית של כוס, אני אף פעם לא מצאתי שלווה בדתות העולם, לפעמים זה נראה שככל שאני מבקש יותר אני מקבל פחות.. החופש היחיד הוא החופש של תאוות ליבך... והאושר היחיד נמצא בדרך זו...!

KEiN

New member
טבעו המחורבן של האדם...

אבל מרות מחורבנותו- מכל הבחינות - בלעדיו לא היינו שורדים... יש עוד 6 מיליארד איש איתך באותה הסיפנה- (נא לא להתפלא שהיא תובעת)

KEiN

New member
מרות= למרות

תובעת עם ט´ הודעה כלכך קטנה אבל כלכך הרבה שגיאות- מזכיר לי את החיים...

ה מוזה

New member
אתה לא מחפש במקום הנכון ...

לחפש שלווה ...על חזה של אישה לחפש שלווה.. בתחתית של כוס לחפש שלווה ..בדתות העולם גם אם תחפש זאת עד קצה העולם ועד קץ הזמן.. לא תמצא זאת שם. האושר והשלווה אינם בתאוות הלב אלא .. האושר והשלווה נמצאים בתוכך.. בנשמתך.. בחיבור הפנימי שלך עם הילד שבך , עם מי שאתה .. שם תתחיל לחפש שלווה - אין דבר חיצוני בעולם שיגרום לך אושר או שלווה אלא אם כן - זה קיים בתוכך . ברוך הבא

sivan81

New member
מוזה...

תודה לך על המילים.... אני מסכימה איתך.. ד"א אני בחורה.. פשוט זה נכתב מנקודת מבט של גבר.. מנסיון עם גברים שהכרתי..

למעלה