למישהי יצא להתנסות בעט הצהוב הזה של אסי?

bashmorsh

New member
למישהי יצא להתנסות בעט הצהוב הזה של אסי?

זה עט שאמור לשקם את העור מסביב לציפורניים.. למישהי יצא לנסות? ולמישהי יש המלצות נוספות למוצרים לשיקום או הסרת העור מסביב לציפורניים? שום דבר שניסיתי עד עכשיו לא באמת עבד/:

הזמנתי אותו אבל עוד לא הגיע../images/Emo4.gif

אני גם אשמח לדעת מה אתן חושבות עליו..

tokit

New member
יש לי אותו

הוא נחמד, אבל לא יותר טוב מאחרים. אני משתמשת כבר שנים בטוש כזה של חברת "אלסנדרו", שזו חברה שאין בישראל. בארץ יש מוצר נחמד של OPI שנקרא Avoplex Cuticle oil to go והוא גם טוב, חוץ מהעובדה שיוצא ממנו קצת יותר מדי חומר. לדעתי התכשירים האלו כן עובדים, אבל צריך להתמיד. ממש למרוח כל יום, אחרת אין טעם. ואם יש עור ממש ממש יבש (לא על בסיס הציפורן, אלא בצדדים) - לגזור אותו, על מנת שהחומר המשקם יוכל להגיע לשכבה מתחת. עוד רעיון - בכל פעם שמורחים קרם ידיים - למרוח גם על העור מסביב לצפרניים.

bambired

New member
תוקית שאלה בקשר לאלסנדרו

האם הוא ממש "ממיס" את העור מסביב (כמו מסרי הקיוטיקלה של CND ועוד חברה שהמלצת עליה בבלוג שלך אבל אני לא זוכרת כרגע את השם שלה
). או שהוא רק מרכך את העור כמו השמנים שמורחים מסביב. אני פשוט מחפשת בנרות מסיר קיוטקלה, אבל חוץ מהאלסנדרו ודיפנד לא מצאתי כלום. תודה

tokit

New member
לא, ממש לא ממיס

הוא רק נועד לריכוך וליחוך העור מסביב לציפורן. אני מורחת אותו ממש על כל העור, בעיקר איפה שיבש. בקיצור - הוא בדיוק כמו השמנים שהזכרת, רק בצורת טוש.

bambired

New member
תודה :) אוף אני בועטת בעצמי שלא הזמנתי

מטראנס דיזין כשעוד היה אפשר.

למעלה