למישהי יש קופסת שימורים של אפונה בבית, צריכה לדעת בשביל איזה מתכון כמה שוקל אחרי סינון. תודה מראש.
ש שוויצרית New member 13/8/14 #1 למישהי יש קופסת שימורים של אפונה בבית, צריכה לדעת בשביל איזה מתכון כמה שוקל אחרי סינון. תודה מראש.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 13/8/14 #2 חפשי בגוגל - העתיקי את שם היצרן ו"לאחר סינון", סיכוי גדול שתמצאי כך. בהצלחה (אין לי אםונה משומרת בבית).
חפשי בגוגל - העתיקי את שם היצרן ו"לאחר סינון", סיכוי גדול שתמצאי כך. בהצלחה (אין לי אםונה משומרת בבית).
א אפיהיל New member 13/8/14 #1 מה זה כפתור hit it? תוך כדי כתיבת התשובה לשוויצרית קבלתי הודעה במסך שאת כתבת הודעה כאשר פתחתי אותה, היה שם בין היתר כפתור של hit it כתוב בטורקיז על רקע לבן בשורת הכפתורים, שעכשיו בדקתי איננו מופיע במסך הרגיל יש לך מושג מה זה?
מה זה כפתור hit it? תוך כדי כתיבת התשובה לשוויצרית קבלתי הודעה במסך שאת כתבת הודעה כאשר פתחתי אותה, היה שם בין היתר כפתור של hit it כתוב בטורקיז על רקע לבן בשורת הכפתורים, שעכשיו בדקתי איננו מופיע במסך הרגיל יש לך מושג מה זה?
ש שוויצרית New member 13/8/14 #3 בדיוק גם אני שמתי לב לזה עכשיו, מעניין מה זה. תודה על התשובה לגבי האפונה.