למישו יש מושג כמה עולה כרטיס להופעה
S satla3 New member 14/10/05 #3 כרטיס להופעה בת"א- ב25 ל11 יש איפשהו כרטיסים מוזלים/ מכירה מוקדמת... ?
X xdye1 New member 14/10/05 #5 בזאפה זה עלה 75. אז אני מניח שגם שם זה יעלה ככה. (למרות שהבארבי מתפרק והזאפה זה שיא האיכות)
O omerikooo New member 14/10/05 #7 אבל זה מועדון התיאטרון.. אני מתאר לעצמי שההופעה תעלה בסביבות ה80-90, ככה זה הופעות שם. ואני גם חושב שההופעה הזו תהיה מיוחדת, בכל זאת..מקום של 1000 איש. ושאפילו יעניקו להם שם אלבום זהב, עם קצת תקווה.
אבל זה מועדון התיאטרון.. אני מתאר לעצמי שההופעה תעלה בסביבות ה80-90, ככה זה הופעות שם. ואני גם חושב שההופעה הזו תהיה מיוחדת, בכל זאת..מקום של 1000 איש. ושאפילו יעניקו להם שם אלבום זהב, עם קצת תקווה.
S satla3 New member 15/10/05 #8 אגב... שמעתי שאפשר להשיג הנחה של 20 באינטרנט ובכניסה אתה מציג את ההנחה.. אתם יודעים מאיזה אתר אפשר להדפיס את ההנחה הזאת?
אגב... שמעתי שאפשר להשיג הנחה של 20 באינטרנט ובכניסה אתה מציג את ההנחה.. אתם יודעים מאיזה אתר אפשר להדפיס את ההנחה הזאת?
S satla3 New member 17/10/05 #10 בטח שיש.. אני לא זוכרת את התאריך אבל תיכנס לאתר שלהם www.metropolin.net ותיכנס ל"חדשות" זה מופיע הכל שם.....
בטח שיש.. אני לא זוכרת את התאריך אבל תיכנס לאתר שלהם www.metropolin.net ותיכנס ל"חדשות" זה מופיע הכל שם.....
S Spe¢ial New member 17/10/05 #11 לא, לא.... הכוונה הייתה אם יש אצל מי לקנות כרטיסים? מחירים? ועוד...