למישו יש תמונות.. של אושרי מראש גדול(אין לי מושג איך קוראים לו שם) חוץ מהתמונות שבאתר..
א אושרי כהן המושלם New member 12/7/05 #1 למישו יש תמונות.. של אושרי מראש גדול(אין לי מושג איך קוראים לו שם) חוץ מהתמונות שבאתר..
מ מתוקה 12 New member 12/7/05 #3 ל-אושרי כהן המושלם הינה אתר שיש בו תמונות שלו מכל מקום..............
ב בזוקההה New member 12/7/05 #4 אבלללל>>>../images/Emo82.gif היא רוצה תמונות שלו מראש גדול....(חוץ ממה שיש באתר שם..) וגמאני רוצההה!! אז אם למישו יש.......................
אבלללל>>>../images/Emo82.gif היא רוצה תמונות שלו מראש גדול....(חוץ ממה שיש באתר שם..) וגמאני רוצההה!! אז אם למישו יש.......................
1 1בובה 100ממת1 New member 12/7/05 #5 תגובה לאושרי כהן המושלם בראש גדול קראו לו בועז ובשיר שלנו קוראים לו אריאל
א אושרי כהן המושלם New member 15/7/05 #6 אני יודעת שקוראים לו שם אריאל חחח אני יודעת עליו הכל ויש לי את כל התמונות הקיימות שלו.. אבל שאלתי אתכם כי בטח יש לכם תמונות מראש גדול
אני יודעת שקוראים לו שם אריאל חחח אני יודעת עליו הכל ויש לי את כל התמונות הקיימות שלו.. אבל שאלתי אתכם כי בטח יש לכם תמונות מראש גדול