למישו יש dvd שקורא divx? איזה פורמט צריך להיות לכתוביות?
C claimbing New member 7/1/04 #2 VCD? אתה אמור שיהיה לך כתוביות באיזה סוג שאתה רוצה ואז להטביע אותם בסרט עם תוכנה מתאימה ולצרוב את הקובץ החדש כVCD/SVCD... אולי אתה מתכוון למשהו אחר ( )
VCD? אתה אמור שיהיה לך כתוביות באיזה סוג שאתה רוצה ואז להטביע אותם בסרט עם תוכנה מתאימה ולצרוב את הקובץ החדש כVCD/SVCD... אולי אתה מתכוון למשהו אחר ( )
E [eLad] New member 7/1/04 #3 לא VCD, DVD קורא AVI יש שם אופציה של subtitles אבל אני לא יודע איזה סוג צריך בנתיים הכנתי את כל הסוגים המוכרים, נראה מה הוא יזהה.
לא VCD, DVD קורא AVI יש שם אופציה של subtitles אבל אני לא יודע איזה סוג צריך בנתיים הכנתי את כל הסוגים המוכרים, נראה מה הוא יזהה.
C claimbing New member 7/1/04 #4 לא הבנתי ../images/Emo13.gif אתה צורב קובץ AVI עם קבצי כתוביות בצורה רגילה לחלוטין [כמו שצורבים דיסק DATA] והדיוידי אמור לזהות את זה? - נראה לי קצת מוזר...
לא הבנתי ../images/Emo13.gif אתה צורב קובץ AVI עם קבצי כתוביות בצורה רגילה לחלוטין [כמו שצורבים דיסק DATA] והדיוידי אמור לזהות את זה? - נראה לי קצת מוזר...
E [eLad] New member 7/1/04 #7 לא עלה אבא שלי הביא את זה לנסיון, חבר שלו משווק. ראיתי באינטרנט בסביבות ה-1200 שקל, יקר מדי לטעמי... כבר עדיף לגרור את המחשב לסלון (על גלגלים ) או להסתפק בלראות את הסרט על מסך "19, שזה גם בכלל לא רע.
לא עלה אבא שלי הביא את זה לנסיון, חבר שלו משווק. ראיתי באינטרנט בסביבות ה-1200 שקל, יקר מדי לטעמי... כבר עדיף לגרור את המחשב לסלון (על גלגלים ) או להסתפק בלראות את הסרט על מסך "19, שזה גם בכלל לא רע.