למישו כמה פרקים יהיה לעונה ה-2??
P porsh New member 28/7/05 #9 מה נגנבת או מה... היה בנינו הסכם הרי... אתה נתת מילה ואני רואה אין כלום בינתיים...היית היום אמור ללכת לשם ולהחזיר תשובה... בכל מקרה.. תענה על המסר.. ותשים לב יותר
מה נגנבת או מה... היה בנינו הסכם הרי... אתה נתת מילה ואני רואה אין כלום בינתיים...היית היום אמור ללכת לשם ולהחזיר תשובה... בכל מקרה.. תענה על המסר.. ותשים לב יותר
N natalie48 New member 29/7/05 #12 לאלה! אני שאלתי אתמול ואמרו לי שיש 50 פרקים פשוט הספירה מתחילה מ50 (עונה שעברה)
P porsh New member 29/7/05 #15 קיצר אלה אחרי שיום ראשון תחזור מהצילומים תעדכן אותי עוד באותו יום מה קורה ..אל תשכח.. בקשר לשני הדברים עד ראשון בבוקר אני גם ככה לא במחשב
קיצר אלה אחרי שיום ראשון תחזור מהצילומים תעדכן אותי עוד באותו יום מה קורה ..אל תשכח.. בקשר לשני הדברים עד ראשון בבוקר אני גם ככה לא במחשב
D dj salmix New member 29/7/05 #16 תרא לא ראיתי את ספיר ורחלי היום... הן לא היו ביום ראשון אני לא יודע עם יש צילומים... אבל אני אשלח את זה כשיהיה..
תרא לא ראיתי את ספיר ורחלי היום... הן לא היו ביום ראשון אני לא יודע עם יש צילומים... אבל אני אשלח את זה כשיהיה..
B Ben LeVi 232 New member 29/7/05 #13 מן הסתם משהו בסביבות ה-50 פרקים+ אני חושב שעדיין לא פרסמו מספר מדוייק. אם למישהו יש קישור לכתבה או משהו... ואת השיחות מסרים שלכם לא לכאן.
מן הסתם משהו בסביבות ה-50 פרקים+ אני חושב שעדיין לא פרסמו מספר מדוייק. אם למישהו יש קישור לכתבה או משהו... ואת השיחות מסרים שלכם לא לכאן.